Kesän käytännöllisin vaatekappale: jumpsuit

Sen lisäksi, että olen hehkuttanut valkoisia pitsimekkoja ihan urakalla tässä viime aikoina, on pakko nostaa esille kesän ehkä käytännöllisin vaatekappale – jumpsuit! En ole haalari-ihmisiä sitten ollenkaan, mutta jostain syystä päätin ennen lomareissulle lähtemistä klikkailla tämän ostoskoriin ajatellen, että ehkä tämä menisi rantavetimenä tai jotain. No niin siinä sitten kävikin, että ihastuin haalariin sen verran kovaa, että tällä hetkellä harmittelen, ettei se oikein mitenkään sovellu toimistolle…

Jenniina kyselikin Puutarhajuhlat Turun keskustassa -postauksessa onko kuvissa näkyvä vaatekappale mekko vai jonkinlainen haalari, ja haalariasuhan se oli! Omani tilasin Boozt-verkkokaupasta, mutta harmikseni kyseinen on jo myyty loppuun. Samantyylisiä löytyy onneksi kyllä tämä yksilö Mangolta *, olkaimellinen malli Mangolta * tai vielä leveämpi olkaiminen malli Mangolta *! Tai jos kukallinen tai pilkullinen * versio kiinnostaa?

Muuta asuun ei sitten oikein kuulunutkaan, kun hiukset rennosti kesänutturalle, ranteeseen  pienen päivetyksen kanssa hyvin sopiva kultavalkoinen Hermesin rannekoru ja edellisessä postauksessa vilahtikin kesän lempparisandaalit Maison Helsingistä! Eli sellainen simppelin rento kesäasu tällä kertaa. Tällä kokoonpanolla on menty niin ulkomaan rantalomat kuin kotimaan venereissutkin! Mukavempaa ja monikäyttöisempää vaatekappaletta saa etsiä – jakku päälle niin toimii keskustassakin ;)

* Sisältää mainoslinkkejä / Contains ad-links

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee