Small Luxury Hotels Of The World & ☆☆☆☆☆ rantaresortti Kreikassa

Muistan itse hyvin kuinka reippaasti alle viikkon ennen matkalle lähtöä päätimme yhtenä iltana, että jes, lähdetään yhdessä reissuun. Seuraava kysymys oli heti, että minne? Mistä päin maailmaa voisi löytyä aikuisille sopiva rauhallinen rantakohde? Surffailimme kuumeisesti parisen tuntia vertaillen eri maita, kohteita ja lentoyhteyksiä – ja olimme jo yhdessä vaiheessa hylkäämässä koko Kreikan, sillä mietimme alunperin pienempiä saaria, jotka vaatisivat vielä venekuljetuksia sun muita. Kunnes eteen tuli Supersaverin kautta Small Luxury Hotels Of The Worldiin kuuluva Minos Beach Art Hotel *!

Skandinavisen ylellinen sisustus ja laadukkaat materiaalivalinnat!

Niin viime tipassa kuin matkaa varasimme, ei hotellihuoneiden, tai tässä tapauksessa oman rantatalon, sisustus ollut mitenkään korkealla sijalla. Mutta tässä kohteessa pakko sanoa, että sisustus värimaailmasta kaluste- ja materiaalivalintoihin teki vaikutuksen tähän sisustusbloggaajaan! Modernisti toteutettua betonintyylistä lattiaa, ylipitkiä pellavaverhoja ja muhkeita sängynpäätyjä, vaaleita sävyjä ja ylipäätänsä niin skandinavisen tyylinen sisustus. Ja myös itse valkoiset kivitalot ja niiden pihapiirit jatkoivat samaa tyyliä. Ei muovituolia tai värikästä rättiä missään nurkassa!

Oma rantatalo oman uima-altaan kera – täydellinen häämatkakohde!

Me olimme alunperin varanneet merinäköalalla varustetun talon, mutta perille saapuessamme koimme iloisen yllätyksen, kun meidät (ja myös naapuritalossamme asuvat mukavat naiset) oli upgreidattu uima-altaalliseen taloon! Taloa ympäröi valkoiset muurit sivuilta käsin, kun taas talon edestä avautui näkymä merelle asti. Lisää kuvia allasalueesta löytyy muuten Laiskoja päiviä uima-altaalla -postauksesta! Omalle pihalle ei kukaan nähnyt oikein mistään suunnasta, joten siinä oli täydellinen oma rauha vain olla – lukea kirjaa, ottaa aurinkoa, lounastaa tai illastaa, pulahtaa yöuinnille ja makoilla tähtitaivasta katsellen…

Rauhallinen kohde aikuisten lomalle

Vaakakupissa painoi eniten aikuisille sopiva kohde (eli ei lastenaltaita tai vesiliukumäkiä…), joka tarjoaisi omaa tilaa rentoutua. Nou nou -listalla oli myös kaikki suuremmat kompleksit joiden rannoilla oltaisiin kuin sillit purkissa. Tässäkin suhteessa kohde oli enemmän kuin täydellinen valinta. Kuten Unelmien rantalomalle Kreikassa: Minos Beach Art Hotel -postauksessa esittelinkin, löytyi oman uima-altaan lisäksi kohteesta erilaisia auringonotto”saaria”. Ja joka puolella oli niin seesteistä, vaikka hotelli olikin täyteen buukattu! Kysymykseen sopiiko kohde lapsille, niin lapsia kohteessa ei juurikaan näkynyt, mutta miksi ei?

Hyvät kulkuyhteydet, aurinkoinen sää & herkullinen ruoka!

Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisempänä kohteessa oli erityisen hyvää, että löytyy käteviä lentoja Kreetalle ja Heraklion lentokentältä on vain tunnin kuljetusmatka kohteeseen – täydellistä jos lähtee vain viikon matkalle, kuten me teimme! Me buukkasimme erikseen Minos Beach Art Hotel * -hotellin ja sitten lennot. Lisäksi näin kesäaikaan Kreikassa on aina aivan ihana sää – ja nälkäisenä ei todellakaan tarvitse tulla kotiin, sillä ainakin me rakastamme yli kaiken Kreikkalaista ruokaa. Ja sen huomasi kyllä myös vaássa kun tuli kotiin! Onnistunut loma siis kaikin puolin!

* Sisältää mainoslinkkejä / Contains ad-links

 • Julia

  Kuulostaa ihanalta lomalta:) Kenen kanssa olit reissussa kun puhut ”me”?

  • C and the city

   Oli kyllä aivan täydellinen lomaviikko, joka ylitti kaikki odotukset :)

   Olin hyvän ystävän kanssa matkassa!

 • Hanna

  Hei, voitko kertoa paljon maksaisi tämän tyylinen reissu Kreikkaan? Ollaan siskojen +äidin kanssa lähdössä reissuun ja tämä kuulostaisi täydelliseltä reissukohteelta! Sekä mikä olisi hyvä matkatoimisto minkä kanssa kannattaisi asioida ?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee