Rantaloman parhaat kauneustuotteet!

Kerroinkin jo aikaisemmin, että erityistaitoihini kuuluu kevyesti pakkaaminen – ja tämä pätee myös meikkipussiin. En ole koskaan kuulunut siihen tyyppiin joka kulkee joka paikkaan meikkipussi mukanaan ja matkoillekin otan yleensä mukaan vain välttämättömimmät. Jos on rantaloma kyseessä, kuten nyt, on kuluneen viikon aikana nassuun löytänyt tiensä lähinnä aurinkovoiteet sekä after sunit. Niiden lisäksi kassista löytyi kuitenkin neljä blogin kautta saatua tuotetta, joista on pakko tulla vinkkaamaan myös tänne blogin puolelle:

Älä grillaa itseäsi auringossa – panosta luonnolliseen itseruskettavaan!

Vaikka rantalomalla kaiken a ja o on auringosta nauttiminen ja myös kauniin päivetyksen saaminen, suosittelen lämpimästi hankkimaan osan rusketuksesta purkista! Itselläni oli matkassa mukana Eco Sonyan 100 % luonnollinen Invisible Tan Self Tanning Creme, joka antaa hunajaisen päivetyksen yhdellä levityskerralla. Parasta on, että tuote sisältää niin aloe veraa, makademiaöljyä kuin avokadoöljyä – iho todellakin kiittää!

Turvallisesti päivetystä myös kasvojen herkälle iholle – kasvovedellä!

Koska koko rantaloman aikana suojelin kasvojeni ihoa parhaani mukaan auringon säteiltä olemalla pään osalta varjossa, käyttämällä ahkerasti aurinkohattua sekä tottakai käyttämällä aamusta iltaan hyvällä suojakertoimella varustettua voidetta, hankin turvallisesti päivetystä kasvoille Eco Sonyan Face Tan Water -kasvoveden avulla. Kesän ehdoton lempparituotteeni, joka on 100 % luonnollinen!

 

Tuuheutta & raikkautta lässähtäneisiin rantahiuksiin!

Koska lupasin kampaajalleni ahkerasti suojata hiuksiani matkan aikana niin suojavoiteilla, aurinkohatuilla kuin vedellä huuhdellen, oli hiustyylini suojausrituaalin jälkeen kaikkea muuta kuin tuuhea. Hiustenpesun jälkeen hiustyylini pelasti Rahuan Voluminious Spray – Hair Refresher ja toinen lempparini oli Tabitha James Kraahnin Dry Shampoo Dark matkakoossa, jotka kummatkin raikastavat hiuksia 100 % luonnollisesti!

Itseruskettavan aurinkopuuterin taikaa!

Kauniin päivetyksen saaminen ei lopu illan tullen meikatessa, vaan uusi kesäsuosikki meikkipussissani (ja about ainoa meikkituote, jota aktiivisesti käytin rantaloman aikana) on Vita Liberatan Trystal Pressed Minerals itseruskettava aurinkopuuteri. Ja kyllä, luitte oikein, itseruskettava aurinkopuuteri! Puuteri sisältää mineraaleja, jotka antavat kasvoille välitöntä hehkua sekä 8 tunnin ajan iholla kehittyvän pitkäkestoisen rusketuksen. Parasta on, että aurinkopuuterin Sunkissed sävy on aivan ihana näin kesäkauteen!

 • NH

  Moikka! Ei liity tähän postaukseen vaan kyselinkin jo aiemmin tätä, että mitä hopeashampoota käytät ruskeisiin kutreihisi? ?

  • C and the city

   Moikka NH! Mulla on käytössä pari eri sävyä KC Professionalin Color Maskista – Pearl ja Platinum sekä Graphite riippuen hieman omasta hiusväristä :)

   • C and the city

    Ja tuo on siis sävyttävä naamio, jota käytän hoitoaineen sijaan. Shampoota käytän muuten harvemmin hopeaversiona, vaan jotain tuuheuttavaa (ennen viikonlopun menoja) tai hiuspohjaa hoitavaa (arkena).

    • NH

     Kiitos!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee