Laiskoja päiviä uima-altaalla

Täällä on jotenkin aika seisahtanut. Ei ole laisinkaan tietoa mikä päivä onkaan menossa, monesko lomapäivä on kyseessä, tai mitä ihmettä se kello taitaa olla. Herättyään voi suunnata aamiaiselle, kun masu taas kurnii voi lounasta kätevästi tilata omalle terassille ja dinneriajan tietää siitä, että aurinko alkaa laskemaan… Tämä on kaikkea, mitä lomalta toivoin, ja enemmänkin!

Ensimmäinen kokonainen lomapäivä tuli vietettyä aamusta iltaan täällä bungalowilla, sillä minne sitä tarvitsisi suunnata, kun terassilta löytyy oma uima-allas merinäköalan kera? Nenä pokkarissa kiinni vietetty ensimmäinen lomapäivä teki siis teränsä, sillä tänään olemme jopa poistuneet omalta pihaltamme – resortin rantakallioille asti. Niin rentouttavaa, ja täällä on vaan aivan t-ä-y-d-e-l-l-i-s-t-ä!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*