Aurinkohattu sen jo kertookin: Vacation Mode On!

Hyvää huomenta täältä Kreikasta! Eilinen reissupäivä meni tosiaan lentomatkoissa sekä itse kohteeseen suunnistaessa, jonka jälkeen halusin vain olla offline ja nauttia kaikessa rauhassa lomamoodista. Aurinkohattu sen jo kertookin: nyt on Vacation Mode On! Eikä se ole vaikeaa, kun täällä Kreetan saarella on +34 astetta ja pelkkää auringonpaistetta, niin ja kun hotellihuoneen virkaa toimittaa upea bungalow omalla uima-altaalla varustettuna!

Tämä on ihan paratiisi ja täyttää, ei kun YLITTÄÄ, kaikki lomatoivomukseni! Postauksen kuva ei riitä kuvailemaan paikan upeutta, joten mietin, jos jakaisin teille kuulumisia Instagram stories -puolella koko vaikka huomisen päivän ajan? Resortti on nimittäin aivan unelma; rauhallinen, kuvakaunis ja yllellinen! Täällä lepää niin keho, mieli kuin sielu, niin ja vatsalaukku. Apua miten on tullut jo herkuteltua, mutta siksihän lomalla ollaan!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*