Matkalaukku kiinni & beach please!

Tältä näytti meidän olohuoneen lattialla vielä eilen illalla – pieni pakkauskaaos valloillaan! Tapanani on aina laatia tarkat listat siitä mitä pakkaan mukaan ja sitten kuvittelen olevan todella nopea ja tehokas. Mutta, sitten pakkausurakan alkaessa suurin osa ajastani menee kuitenkin vaatteiden, kenkien ja asusteiden kokeiluun… Ja lopulta kaikki tavarat ovat ympäri asuntoa ihan hujan hajan!

Tosin jos jossain voin kehaista olla erityisen hyvä, on se erittäin kevyessä matkapakkaamisessa! Oikeasti. Muistan vieläkin kun olimme menossa ystäväporukalla purjehdusmatkalle, niin kaikki yllättyivät, että juuri minun laukkuni oli kaikista kevyin :) Nytkin laukku on puoliksi tyhjä ja kevyt kuin höyhen, ja matkalla kohti lentokenttää! Seuraavan kerran kuullaan kun olen jo saapunut perille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*