Out of office – kesäloma kutsuu!

Täällä on viimeinen työpäivä meneillään ja out of office -poissaoloilmoitukset menevät iltapäivästä päälle – kesäloma kutsuu sittenkin! Suunnitelmissa oli alunperin lomailla koko heinäkuu(!), mutta kiitos alkukesän elämänmuutosten, päätin viime tipassa perua kesälomani kokonaan… Jotenkin ajatus yksin vietetystä lomasta keskustassa ei houkutellut ollenkaan.

Mutta, muutaman viikon ajan asiaa kypsyteltyäni päätin sittenkin pitää edes viikon lomaa ja lähteä pienelle kesälomamatkalle, sillä en tiedä monesko lomaton kesä putkeen tämä muuten olisi ollut. Ja se ajatus vasta masensi mieltä! Taas koko kesä töissä… Ja nyt kun lomamatka kolkuttelee jo ovilla, en voisi olla päätökseeni tyytyväisempi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*