Kesän upein rantatyyli ALE-hintaan!

Rantalomalle on mielestäni aina helpompi (ja kevyempi!) pakata kuin kaupunkilomalle, sillä matkalaukkuun ei tarvitse pakata kuin kesäisiä rantavaatteita sekä -asusteita! Kerrankin tuntuu, että rantagarderobini alkaa olla aika valmis, joten ajattelin jakaa teille vinkkinä rantatyylin parhaat luottotuotteet – ja vielä ALE-hintaan!

Pakkaa mukaan (vain) uimapuku & hellemekko!

Vaatteiden osalta viikonkin rantaloman pärjää kahdella vaatekappaleella, nimittäin uimapuvulla * sekä hellemekolla *. Okei, lentomatkoja tai viileämpiä iltoja varten on hyvä olla mukana jotain pitkähihaistakin, mutta muuten en itse ajatellut tämän viikon aikana käyttää mitää muuta kuin näitä kahta!

Panosta asusteissa sandaaleihin, aurinkolaseihin ja aurinkohattuun.

Asusteissakin muutama hyvä riittää, nimittäin sandaalit *, aurinkolasit * sekä aurinkohattu *! Iltamenoja varten voi toki pakata mukaan joko korkkarit tai kiilakorkosandaalit, mutta jos minulta kysytään, riittävät kauniit kesäsandaalit pitkälle (muista pedikyyri ennen matkalle lähtöä!). Ja koska rantalomalla tulee oleskeltua paljon auringossa, on paahteelta suojaava aurinkohattu sekä aurinkolasit ihan must!

1. Summer Swimsuit, Twist & Tango * -40 % 2. DNA Sunglasses, Dolce & Gabbana * -25 % 3. SPF 15 Sun Lotion, Clarins *

4. Biarritz Beach Towel, Tôteme * 5. Viclarna Strap Dress, Vila * -25 % 6. Cotton Bucket Bag, Mango * -33 %

7. SPF 50 Protect Face Bace, Bobby Brown * 8. Metallic Leather Aimon Sandal, Lauren Ralph Lauren * -43 % 9. Vmellen-aurinkohattu, VeroModa * -45 %

Unohda meikit, mutta älä aurinkovoiteita!

Täydellisen rentouttava loma on mielestäni sellainen, ettei sen aikana tarvitse kaivella meikkipussia esille sen kummemmin. Kahdesta en kuitenkaan luopuisi – kasvoille tarkoitettu aurinkovoide * sekä keholle tarkoitettu kevyempi aurinkovoide *. Muuten ripsien pidennykset sekä kulmakarvojen värjäys saavat riittää – ja iho kiittää!

Panosta rentoon rantakassiin & tyylikkääseen rantapyyhkeeseen.

Matkakohteesta riippuen on hyvä pakata mukaan myös rennompaa rantakassia sekä rantapyyhettä. Itse olen aivan hullaantunut Tôtemen pyyhkeisiin * (ainoat, jotka eivät ole nyt alessa!) sekä pussimallisiin rantakasseihin * (helppo pakata myös matkalaukkuun!).

* Sisältää mainoslinkkejä / Contains ad-links

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*