Kesän ihanimmat siniset paidat & mekot!

Täällä vaaleansinisen himo ei ole laantumassa, vaan päin vastoin. Eikä hätää, ei ole enää kolmansia vauvakutsuja tulossa, vaan tiedossa on sen sijaan pieni kesälomamatka ihaniin merimaisemiin! Päässä pyöriikin tällä hetkellä vain pakkauslistat; röyhelöllisiä hihoja, paljaita olkapäitä, suloisia rusetteja… Koska osa teistä kyselikin jo tämän postauksen sinisten paitojen perään, ajattelin jakaa vinkit kesän ihanimmista sinisistä paidoista ja kesämekoista:

Penelope, Mos & MoshBelle Sleeve Bardot Swing Dress, River Island *

Pernille, OnlyIvy & Oak *

Margo, van Laack * Mio, Storm & Marie *

Baako, Ivyrevel * Sold out

Simone, Designers RemixWrap Shoulder Blouse, NLY Trend *

Yasjill, YasExtreme Stripe Bardot, New Look *

Arvatkaa vaan tuleeko matkalaukkuni täyttymään yhdestä jos toisesta sinisävyisestä kesävaatteesta! En muuten olen ottanut asukuvia blogiin taas aikoihin, joten ajattelin, että jos pakottaisi matkaseuralaiseni nappasemaan muutamat asukuvat sitten reissusta? Jos siellä nyt tulee muuta käytettyä kuin bikineitä! Sääennusteet lupaavat vain aurinkoa ja +30 astetta!

* Sisältää mainoslinkkejä / Contains ad-links

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*