Elämänmuutoksien kesä

Jos jotain elämänmuutoksia läpikäydessä huomaa, on se keitä ne oikeat ystävät ovat – ja kuinka ihania he oikeasti ovat! Ei ole ollut hetkeäkään, jolloin tuntuisi, että olisin ollut ihan yksin. AINA on ollut joku kenelle soittaa, joku kenen kanssa jutella, joku kenen kanssa keksiä hauskaa tekemistä… Pikkuhiljaa alkaa tuntua, että tästä tulee vielä aivan ihana kesä, omalla tavallaan. Niin ja Te tiedätte kyllä keitä olette :)

Never forget 3 types of persons in your life:

1. Who helped you in your difficult times.
2. Who left you in your difficult times.
3. Who put you in your difficult times.

Olen saanut viettää kesäviikonloppuja yhdellä jos toisella kesämökillä. Siinä missä juhannuksena ja vauvakutsuissa kannoin kameraa mukana, päätin viime viikonloppuna pitää ihan kunnon blogilomaa. Vaikka ei ole kuvan kuvaa todisteena, on sen tärkeämpää aurinkoinen mieli jonka otin mukaani kotiin Porkkalanniemeltä. Ja lisää aurinkoa on luvassa, sillä edessä häämöttää pieni KESÄLOMA!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*