Blogikliseet ja muita behind the scenes -tunnustuksia

Viikonlopputerveiset täältä reissun päältä! Pakko ihan ensimmäiseksi sanoa, että joskus (usein!) on bloggaajana hyvä osata nauraa itselleen, kuten vaikka esimerkiksi alla olevan kuvan tilanteelle. Siinä missä muut hotellivieraat tilatessaan aamiaista sänkyyn alkavat heti herkuttelemaan, menee bloggaajilla tovi tehdessään nämä ensivalmistelut ennen kuin pääsevät nauttimaan hotelliaamiaisesta:

  • sängyn petauksen kohtentaminen – peitot & tyynyt ojennukseen
  • aamiaiskattauksen huolellinen esillepano
  • kuvausrekvisiitan (kuten ruusujen!) asettelu
  • vaatteiden vaihto, meikin korjaus ja hiusten harjaaminen (jos itse näkyy kuvassa)
  • valaistuksen säätäminen (keinovalo pois ja verhot syrjään)
  • kuvakulmien kokeileminen (paras kuva tulee usein oudossakin asennossa, kuten sängyllä seistessä!)…

Mutta uskokaa tai älkää, tämä huvittaa myös meitä itseämme. Ja ei, kaikkia kuvia ei yllä olevan mukaan ns. stailata, vaan osa räppäistään ihan sellaisenaan. Kuitenkin joskus on ihanaa laittaa kaikki kauniiksi, ei vaan kuvaa, vaan myös itseään varten. Hieman kuten pöydän kattaminen, vaikka vieraita ei olisikaan tulossa ja söisi ihan itsekseen…

Ja toiseksi myös tilanne ja seura vaikuttaa. Tälleen bloggaaja-tyttöporukassa on hauska säätää ja kuvailla kaikessa rauhassa, mutta jos vierestä löytyäisi aamunälkäinen mies, en usko, että yllä oleva kuva näyttäisi samalta :D Ja rehellisesti sanottuna, en todellaakaan itsekään kaikkina aamuina jaksaisi panostaa. Seuraavaksi voisinkin näyttää normiaamun pika-aamiaiseni. Hyvä ihan sellaisenaan!

P.S. Söimme kyllä ihan oikeasti aamiaista aamutakeissamme sängyssä. Täydellinen aloitus viikonlopulle!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*