Uusi elämäni rakkaus

Saanko esitellä ihka ensimmäistä kertaa, uusi elämäni rakkaus ja tuleva kummityttöni! Kuvat ovat otettu nyt kesäkuun alussa Naistenklinikalla, jossa kävimme läheisten kanssa katsomassa uutta perheenjäsentä. Vaikka kyseessä onkin ”vain” ystäväpariskunta, ovat he elämäni tärkeimpiä ihmisiä. Ystäväni mies taisikin sanoa pari vuotta taaksepäin heidän häidensä aikana, että minä hieman ”kuulun kalustoon”. Ja sama tunne minulla on heistä. Ihmisiä jotka ovat minulle kuin perheenjäseniä.

Ja katsokaa nyt tätä pienintä perheenjäsentä…! Vain vuorokauden ikäinen (ehkä jopa minuutilleen kun nämä kuvat otettiin!) ja NIIN suloinen. En vieläkään pysty päättämään kumpaa hän muistuttaa enemmän. Ensimmäisissä sairaalassa otetuissa kuvissa ehdottomasti äitinsä näköinen, mutta viime viikkoina kun hän yhä enemmän on availlut silmiään, näkyy sieltä hyvin paljon isäänsäkin. Suloinen on kuin mikä!

Myös me ystävät olemme olleet nämä viime viikot pienessä vauvakuplassa ja tutustuttu ystäväporukkamme uusimpaan tyyppiin. Onneksi vauva asuu ihan nurkan takana työpaikastani, joten voin helposti työpäivän päätteeksi käydä kurkistamassa miten heillä menee ja parhaani mukaan myös toivottavasti auttaa jos on tarve. Mutta nyt koitan parhaani mukaan astua vauvakuplasta ulos ja alkaa valmistautua lähestyvään viikonlopun viettoon! Tiedossa on nimittäin pientä pakoa arjesta…

  • Happystarhome

    Oi miten ihana pieni nyytti <3 Onnea kauniista kummitytöstä ;) Iloista loppuviikkoa :)

  • Jenni/big mamas home

    Eikös sitä niin sanota, että ystävät ovat se perhe, jonka me itse valitsemme. ❤ Ja kyllä hän on niin suloinen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee