Vauvantuoksuiset terveiset

Olen jo tässä parin viikon ajan pitänyt sisälläni erästä isoa uutista, sillä halusin perheen ensin itse saavan aikaa ja tilaa ilmoitella perheenlisäyksestään. Mutta, nyt vihdoin voin minäkin blogin puolella hihkaista, että paras ystäväni on saanut vauvan! Ja arvatkaa mitä se tarkoittaa allekirjoittaneelle? Että täällä kirjoittelee tuleva kummitäti! Viime viikot ovat siis olleet aika vauvantuoksuisia, kun olen kiiruhtanut harva se päivä töistä ensin sairaalaan ja sitten ystävieni luo pientä moikkaamaan…

Postauksen kuvat ovat otettu ennen laskettua aikaa toukokuun puolella, jolloin kävin nappaamassa hieman masukuvia ystäväpariskunnan kotosalla (jonka olenkin esitellyt teille Hemma hos herr o fru A -postauksessa!). Vaikka suurin osa ystävistäni on jo saanut lapsia, niin kerta toisensa jälkeen huomaan ihmetteleväni, että tuolla sisällä oli siis ihan oikea tyyppi, joka nyt osana elämääni. On tämä elämä vaan kummallista, joskus elämästä poistuu ihmisiä yllättävillä hetkillä, mutta heidän tilalle voi tupsahtaa aivan ihania uusia tyyppejä!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee