Hemma hos: Homevialaura – rivitalo edition!

Vihdoinkin pitkään tauolla ollut #hemmahos -sarja jatkuu blogin puolella (pitäisi näköjään hieman ahkerammin käydä ystävillä valokuvaamassa heidän kotejaan…). Oikeastaan kodin tyyli onkin jo osalle teille varmasti tuttu entuudestaan, sillä pääsin vihdoinkin kurkistamaan Homevialaura -blogin Lauran uuteen kotiin!

Reilu vuosi sitten tein vastaavanlaisen jutun Hemma hos Homevialaura -postauksen muodossa. Silloin Laura oli juuri muutama kuukausi aikaisemmin jäänyt yhteisestä työpaikastamme äitiyslomalle… Tämän kuluneen vuoden aikana ei ole vaan työpaikat muuttuneet, vaan perhe myös muutti sisustuskoiransa ja sisustusbebensä kera kerrostalosta rivitaloon – ja näyttävät viihdytän uudessa kodissa paremmin kuin hyvin! Ja niin viihdyimme mekin:

Nimittäin au pairit Char ja Sohvi olivat taas työn tuohussa ;) Tai ei siinä kyllä voinut paljon työstä puhua – hieman sisustuskoiran kanssa halailua sekä sisustusbeben kanssa leikkimistä, sillä välin kun Laura loihti meille mitä herkullisinta brunssia keittiön puolella! Avokeittiö on kyllä niin toimiva ratkaisu, kun voi samalla hoitaa ruoanlaiton kuin seurustella vieraiden kanssa. Ja miten upean modernin valoisan kokonaisuuden he ovat rivitaloonsa valinneetkaan!

Sillä välin kun brunssin antimet sulivat masuissa, teimme pientä kotikierrosta makuuhuoneiden puolelle. Oli ihana huomata, miten paljon edellisen kodin tuotteista olivat seuranneet mukana tähänkin kotiin sängynpäädyn nahkaraheista läpinäkyviin yöpöytiin! Eikä mikäään ikinä taida voittaa rennon valkoisia pellavalakanoita? Jos on pakko valita, niin sisustusbeben huone oli ehkä suosikkini harmaine vaatekaapinovineen ja minikoon designtuoleineen! En ehkä kestä miten suloista!

Tai jos ihan rehellisiä ollaan, on se oma piha se mikä tällä hetkellä houkuttelee taloasumisessa eniten. Joka kevät iskee pieni (tai no oikeastaan aika SUURI) pihakuume – oli se sitten unelmalistalla olevalla kesämökillä tai sen oman talon pihalla. Vuosi vuodelta huomaan, että vaikka miten rakastan Helsingin vanhoja kivitaloja, kasvaa se oman talon kuume ihan valtavasti. Ikävä kyllä se tarkoittaisi myös kauemmalle muuttamista, mutta saapi nähdä mistä sitä vielä itsensä löytää…

Olohuone seuraa pitkälti edellisen kodin tyyliä, sillä miksi muuttaa jotain, mikä toimii ja mistä tykkää? Sohvapöytä meinasi jo jossain vaiheessa päätyä myyntiin ja vaikka itse jäinkin tässä tapauksessa nuolemaan näppejäni, en voi muuta sanoa kuin että pöytä sopii tilaan ihan täydellisesti (hyvä, että päätitte pitää sen!). Mutta sellainen kotikierros tällä kertaa, au pairit kuittaavat. Seuraavaan kertaan sisustuskoira & sisustusbebe!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*