Suomitytöt Helsingissä

Kesäkuun aikana olen ollut erityisen onnekas, sillä kotikaupunkiini on löytänyt ei yksi vaan kaksi ulkomailla asunutta ystävää. Sohvilaisen Helsinkivierailun lisäksi nimittäin Monalainen on jopa ihan muuttanut Helsinkiin! Arvaa olenko ollut innoissani, kun me Suomitytöt olemme pystyneet spontaanistikin näkemään kaupungilla! Kuten piipahtamaan Magnum Helsinki Pleasure Storen avajaisjuhliin tuunaamaan omannäköisemme Magnumit:

Kun Helsingissä visiitillä olevat ystävät aina intoilevat, miten ihanaa täällä on olla – joka kadunkulmassa tulee vastaan tuttu, jatkuvasti tapahtuu kaikkea hauskaa ja kalenteri täyttyy suunnitelluilla tai spontaaneilla näkymisillä, on pakko täällä asuvana lohduttaa, että arjen kiireessä sitä ei välillä näe tai tee mitään kummempaa kuin rientää toimistolta kotiin ja vice versa. Mutta ehkä voisin tästä ottaa opikseni ja kesän kunniaksi hieman höllätä pakollisista puuhista!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee