Grillikauden avajaiset

Vaikka kesäsäät eivät tällä hetkellä suosikaan, olemme tänään suuntaamassa kaveriporukalla kohti Porkkalanniemeä ja ystäväni miehen siellä sijaitsevaa kesäravintolaa: Restaurang Bryggan! Tai oikeastaan ajatus on viedä Pariisilaiset vieraamme pienelle kesämatkalle ;) Viimeksi nimittäin olimme Jessican kanssa kesämatkalla Sohvin luona Ranskan Rivieralla ja vietimme heidän terassilla grillikauden avajaisia:

Ja mitäs muuta teimmekään kuin maailman herkullisimmat hampurilaiset, nam! Jotenkin aina ulkosalla ruoka maistuu niin paljon paremmalta. Ja sama se on kesäravintoloiden kanssa: ikkunoista avautuu merimaisemat, asiakkaat tulevat paikalle joko autoitse tai moni veneillään ja jos vain sää suosii, on terassi täpöten täynnä. Onneksi erityisesti pizzoistaan tunnetussa paikassa on myös sisätilat, hieman venevajaan(?) rakennettu ravintola, sillä se merituulinen terassi ei kyllä näillä lämpöasteilla houkuttele.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee