Rantalukemiseksi ELLE-lehti ja kesän paras tarjous!

Kaupallisessa yhteistyössä: Elle-lehti

Ehkä kaikista parasta lomaillessa Ranskan Rivieralla on kiireettömät rantapäivät. Näin toukokuun alussa sää ei vielä ole ihan kesäinen, mutta hyvällä tuurilla kohdalle voi sattua helpostikin yli +20 asteisia aurinkoisia päiviä, jolloin nokka kannattaa suunnata joko Villefranche-sur-Mer -pikkukylän vasta valmistuneelle Plage Villefrance -rannalle, tai sitten hakeutua hieman syrjemmälle Saint-Jean-Cap-Ferratin Plage de Passablen -rannalle!

Plage Villefranchilla suurimmat aallot löyvät ensimmäisen rivin aurinkotuolien alle – kurkista vaikka Instagramini puolelta! Kannattaa muistaa nostaa rantasandaalit ja -kassi ylös pöydälle, etteivät huuhdoudu aaltojen mukana mereen!

Mikä sen parempaa kesälukemista kuin ELLE-lehti, jonka oikeastaan toin tuliaisiksi Suomesta. Toimi hyvin myös matkalukemisena lentomatkojen aikana ;)

Lomailun lomassa tein hieman töitäkin ja imin merellisestä ympäristöstä kaiken inspiraation tulevia ELLE-lehden sisustuspalstajuttujani varten… Ei hullumpi kesätoimisto, vai mitä tuummaatte?

Vihdoinkin ranta (Villafranche!), joka on ymmärtänyt modernin mustavalkoisen ilmeen päälle – niin tyylikästä pienimpiä yksityiskohtia myötä!

…ja se ruoka. Lounaaksi tilaamani tryffelimunakas oli taivaallinen! Palvelu myös pelasi – tuorepuristettuun appelsiinimehuun täydennettiin jäitä, ettei se vaan lämpenisi auringossa.

Aurinkotuolin vuokra päiväksi on muistaakseni Plage Villefranchilla 25 euron luokkaa, kun taas Plage de Passablella puolipäivä 23 euroa ja kokonainen päivä 27 euroa. Eturivin paikkoja tosin on sesonkiaikaan aika mahdoton saada…

Ja kuten sanoin, on Plage Villefranchilla otettu huomioon myös yksityiskohdat – erityiskiitosta sai upea menu suloisine fontteineen ja tunnelmakuvineen.

Siinä missä Plage Villefranche on ranta aivan kylän kupeessa, junan huristellessa kallionseinää myöten, on Plade de Passable oikea rauhallisuuden tyyssija – vai mitä sanotte yllä olevasta kuvasta?

Siellä otinkin lehden käteen ja mietin mitä käsittelisin seuraavalla sisustuspalstallani. Uusin ELLE-lehti (ja toinen palstani!) ilmestyy nimittäin nyt 22.5. ja on tilaajilla ennen kuin se saappuu kauppoihin!

Voittekohan jo arvata, mikä sen teema tulee olemaan? Ehkä jotain kesään ja ulkotiloihin liittyvää? Tiesittekö, että jokaisesta palstastani löytyy aina myös jokin ilmainen vinkki!

Vielä hetken aikaa saat vielä ELLE-lehden 4 numeroa kesän parhaimpaan tarjoushintaan, vain 15,90 euroa! Kannattaa siis tilata TÄÄLTÄ heti!

Lupaan palailla uusimman lehden suosikkijuttujeni kera heti kun saan lehden käsiini. Ja laittakaa ihmeessä toiveita tulemaan, jos on jotain mitä TE haluaisitte nähdä sisustuspalstallani?

Näissä tunnelmissa päätimme rantapäivämme. Plage de Passablelle lähdimme tällä kertaa autoitse ja tien varrelta löytyy ainakin jonkin verran (maksullisia) parkkipaikkoja.

Viime kesänä valitsimme taas vilpoisamman reitin ja otimme veneen yli Villefranchin puolelta – ei hullumpi vaihtoehto sekään! Yksityisvene, joka mukavasti ajeli hiljaa ja antoi meidän nauttia niin merimaisemista, auringonpaisteesta kuin valokuvaamisesta, kustansi noin 50 euroa?

Voipi muuten olla, että uusimmasta ELLE-lehdestä myös löytyy hieman tämän aurinkohattupään matkavinkkiä ja juurikin tälle kyseiselle rannalle ;) Toivottavasti lumisateet olisivat nyt kotimaan osalta ohi ja kesä tulisi vihdoinkin myös Helsinkiin. En nimittäin malta odottaa aurinkoisia terasseja, herkullisia piknikejä ja ystävien kesämökeillä vierailuja!

ELLE-lehden kesän paras tarjous:
4 numeroa vain 15,90!

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*