Ihka ensimmäinen podcastini: Miten yhteensovittaa päivätyö ja blogi?

Täällä on liika meri-ilma, lentokoneiden ilmastointi tai mikälie saanut aikaiseksi pienen kevätflunssan – kurkku on aivan hiekkapaperia ja olo ihan vetämätön. Muistikuvissa näkyy vielä hohtavan turkoosi meri, auringon kimaltelevat säteet ja aaltojen rauhoittava kohina kun vedän peiton ylleni ja hautaudun sängyn pohjalle lepäilemään… Älkää vaan sanoko, että tämä on nyt se itku pitkästä ilosta ;)

Jotta blogin puolella ei olisi sairasteluni aikana ihan kuollutta, ajattelin jakaa teille jotain ihan uudenlaista kuunneltavaa. Vierailin nimittäin lomani aikana Sohvin podcastissa! En ole oikeastaan ikinä kuunnellut podcasteja, mutta ehkä vielä innostun hyppäämään mukaan tähän villitsevään trendiin?

Ja yksin minun ei suihkaan tarvinnut höpötellä, vaan mukana oli myös Jessica. Koska meitä kaikkia kolmea yhdistää se, että bloggaamme päivätyömme ohella, oli aiheen valinta helppo. Tästä pääsette kuuntelemaan Kuinka yhteensovittaa blogi ja päivätyö -podcast – toivottavasti on mieleinen, ja kertokaa ihmeessä, jos haluatte kuulla lisää!

Podin nauhottaminen oli itselleni ihan uutta ja tuli tästä ensimmäisestä kerrasta kyllä opittua p a l j o n! En tiedä tuleekohan joku päivä toisen podin nauhoittaminen ajankohtaiseksi, mutta hieman voisin kyllä harjoitella puhumista. Ja kunhan vaan ehdin lomiltani kunnolla kotiutua, haluan ehdottomasti syvenyä taas vlogin teon saloihin!

Mutta nyt vedän peiton takaisin ylleni ja toivon, että matkaflunssa jo pian helpottaisi. On tuhat asiaa rästissä ja harmittaisi perua lisää suunniteltuja menoja, mutta ei kai sairastumiselle voi muutakaan, kuin vain levätä se pois. Niin ja tankata niin vitamiineja kuin kuumia juomia – ja on lupa herkutella vaikka jäätelöllä aamiaiseksi, jos se vaan auttaa kurkkukipuun!

  • SonjaM

    Kiitos podcastista, sitä oli kiva kuunnella:) Se toi teitä kaikkia kolmea enemmän tutuiksi lukijalle. Kivaa, jos joskus innostut tekemään toisenkin:)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee