Brunssiyllätys: birthday & babyshower

Kun saavuin Villefranche-sur-Meriin en tiennytkään mikä minua siellä odottaisikaan. Tai siis luulin tietäväni, että olimme järjestämässä reissukaverilleni, Teljänneito-blogin Jessicalle, yllätys vauvakutsuja, kun taas Jessica luuli tulevansa yllätyssynttäreilleni. Nimittäin viekas kettu Sohvilainen olikin juoninut tuplayllätyksen: brunssikattaus olikin yhdistetty babyshower & birthday -yllätys! Ja mikä ihana sellainen:

Brunssipöytä oli katettu kotimaisin suosikein – Kastehelmiä, Teemaa & Essenceä!

…ja kukkasin, herkuin & lahjapaketein!

Sohvilainen oli uurastanut keittiössä koko aamulentomme ajan!

Ja jopa juustot puhuttelivat meitä – I know I´m gonna love you!

Kuplivan sijaan kippistimme Lempeä vihersmoothiepostauksen ohjeen smoothieilla!

…ja availimme siinä lomassa lahjapakettejamme!!!

…ja mikä sen sopivampi brunssijälkiruoka kuin Porkkanakakku ja maailman maistuvin reseptipostauksen versiona!

KIITOS tytöille aivan mahtavasta yllätyksestä!

Ja jos ette vielä ole siis kuulleet, tulee kaveriporukkaamme syksyllä yksi uusi tyyppi. Nimittäin Jessica on upean hehkeän raskaana ja lisää odotuksesta voittekin lukea hänen Baby on the way -postauksestaan. Keksimmekin matkan aikana J:lle ihan uuden hashtagin: #hotmamateljänneito :D Kannattaa kurkistaa Instagramista! Sohvin ja minun Rivieran lomailut taas löytyy #charandsofieinriviera -hashtagin alta – myös ne viime keväiset.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee