Rantapäivän asu Plage de Passablella

Vaaleansinisestä puheen ollen pakko esitellä Best friend tag -haaste Avec Sofien kanssa -postauksessa vilahtaneen sinisen mekon. Tai siis mekot! Kuten postauksen kuvista huomaakin, ihastuimme Sohvin kanssa samaiseen mekkoon Zarassa poiketessa ja ihan tarkoituksella puimme samat mekot yllemme kyseisenä päivänä! Tosin läheltä piti, että vain minä olisin marssinut liikkeestä ulos kyseisen mekon kanssa…

Kun tulin sovituskopista ulos esittelemään mekkoa kysyi Sohvi minulta ihmetellen, että mikä koko sinulla siitä mekosta on? M vastasin ihmetellen ja samalla nostin mekon helmaa ylös: tosi kiva kun tässä on myös tämä sortsiosio, niin ei tarvitse pelätä vilautteluita! Samassa Sohvi repesi nauramaan kun hän tajusi, että oli yrittänyt pukea mekkoa alakautta, siis yhden sortsinlahkeen aukosta ihmetellen, miten leveänmallinen mekko ei hänen ylleen mennyt!

Muuten asusta löytyy uusi Milanosta ostettu jokapäivänlaukuni – LV:n Neverfull, joka on kyllä toiminut aivan mainiosti niin lentolaukkuna kuin rantakassina! Saimme hyvät naurut matkalla, kun hyppäsin taksiin Teljänneito-blogin Jessican kanssa, niin kummallakin oli mustat Rimowat ja samanlaiset Neverfullit. Ja tottakai perille päästyä liittyi Sohvi samaisen laukut kera joukkoomme! No, ainakin meille menee maut yhteen jos ei muuta.

Rantapäivää varten lainasin Sohvilta hänen aurinkohattuaan, joka on kuulemma aikoinaan netistä (olisikohan ollut Asokselta!) tilattu. I´m busy -teksti on kyllä aivan loistava rentoon lomapäivän viettoon rannalle :D Ja kokoa riittää vaikka muille jakaa – suojaa hyvin kasvojen lisäksi myös dekolteta ja hartioita, ja sen alla mahtuu hyvin lukemaan kirjaakin! Ja vaikka hattu on suuri, on se sen verran ”veltto”, että se ei lähde tuulen mukana!

Vaikka aurinkohattu suojaakin auringolta, on aurinkolasit ihan must. Viime vuosina on nimittäin varsinkin oikeanpuolinen silmäni tullut todella herkäksi niin valolle kuin tuulelle – silmät vuotavat miltei joka ikinen aamu, kun lähden ovesta ulos. Kuvissa olevat aurinkolasit Burberryltä ostin myös taannoiselta Italian matkaltamme – harvat sellaiset, joissa on ne nenätyynyt, muut eivät nenänvarteeni ikävä kyllä istu.

Ballerinat ovat taas entiset suosikkini Massimo Duttilta. Entiset vain sen takia, että ne ovat jo eläneet parhaat kesänsä ja ovat nykyään aika rupu kunnossa. Täydeliset siis juurikin reissu- ja rantakengiksi, joista ei tarvitse sen pahemmin huolehtia. Lisäksi, ne ovat todella mukavat jalassa ja pehmoiset, eivät hankaa mitenkään! Mutta sellainen rantapäivän asu tällä kertaa – alla tottakai uikkari!

  • Tiina

    Olen vastikään löytänyt tieni blogiisi. Ihastuttavia kuvia ja taattua tyyliä!

    Aurinkolaseihin (ja silmälaseihin toki myös) voi teettää nenätyynyt jälkikäteen. Laajentaa valikoimaa kummasti, kun täydellisen istuvuuden saa niillä tyynyillä :)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee