Kesän must have värit vaatekaappiin: vaaleansininen & vaaleanpunainen

Etelä-Ranskaan saapuessani menin jotenkin ihan höpinäksi kaikesta vaaleansinisestä ja vaaleanpunaisesta. Minä, joka olen yleensä niin henkeen ja vereen mustavalkoisen kannattaja. Jotenkin tämä kevät on tuonut tullessaan pienen värikipeyden, josta läheiset hieman kohottavat kulmakarvojaan (hyvällä tavalla :D). Koska vaatekauppojen valikoimat ovat mitä ovat, päätin lähteä verkkokauppojen valikoimia selaamaan ja löysinkin pari uutta lempparia jotka voisi tilata!

1. Luca Dress, Designers Remix * 2. Wave After Wave Dress, Vila * 3. Lana Cotton Dress, Yde *

Vipaira Dress, Vila * Wave After Wave Dress, Vila *

4. Jdytiffany Off Shoulder 3/4 Dress, Jacqueline de Young * 5. Wave After Wave Dress, Vila 6. Yasmiley Dress, YAS *

Off shoulder mekko on toiminut loistavasti rantamekkona – eikä tule pahoja rusketusrajojakaan kun hartiat ovat paljaana! Vielä olisi ostoslistalla jonkin ei musta tai valkoinen juhlamekko ystäävni häihin…! Ennustan, että tästä tulee harvinaisen hempeänsävyinen kesä – ja pakko kai tässä vaiheessa tunnustaa, että taisin tehdä myös yhden pastellinsävyisen koruostoksenkin, joka on täydellinen niin äitienpäivän viettoon kuin kesähäihinkin!

* Sisältää mainoslinkkejä / Contains ad-links

 • Sandra

  Mä oon kans hullaantunut noihin väreihin, varsinkin oikein hempeään vaaleanpunaiseen! Miten se näyttääkin niin hyvältä??? Löytyy laukkua, kenkää, mekkoa… kulkiskohan sitä koko kesän vaaleanpunaisessa. Ja sopii muuten ruskeiden silmien kans ihan parhaasti ;)

 • Elisabeth

  Oj, jag har sökt en perfekt ljusblå sommarklänning och den mittersta från Nelly är precis det – tusen tack för tipset!

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee