Tyylikkään musta juhlajuoma kesänviettoon!

Kaupallisessa yhteistyössä: Sherwood

Vaikka en itse vappua viettänytkään tänä vuonna Suomessa, ehdin kuitenkin matkoiltani viettämään hieman tyttöjeniltaa meillä Töölössä. Blogikolleegoita kun oli tulossa paikalle, halusin tehdä varsin näyttävän juhlakattauksen, josta olisi myös teille hieman inspiraatiota kaikkiin kesän juhliin! Tyylilleni uskollisena kattauksesta löytyy niin valkoista, mustaa kuin ripaus kullanhohtoakin:

Ruokapöydältä löytyy paraatipaikalta suurikokoinen cooler, joka on oiva tapa laittaa esille tölkkimuodossa olevia juomia, kuten Sherwoodin Black Cider -siideritölkkejä. Hae vaan reilu pussillinen jääpaloja, ja kaada ne jääkaappikylmien tölkkien päälle! Ja mitä parasta – tölkit noudattavat illanvieton värikoodia ;) Tai ehkä tämä menikin toisin päin, että kattaus sai Sherwoodista ideansa?

Jo itsessään näyttäviin lasipulloihin kiedoin taas kullanvärisellä lahjanauhalla niin raidallisen pillin kuin hauskalla tekstillä varustetun tikun. Siinä sai sitten jokainen vieras valita haluamallaan tekstillä varustetun pullon! Katoin esille myös samppanjalaseja, joihin kaadettuna mustanvärinen siideri näytti oikein tyylikkäältä – vai mitä tuumaatte? Mustanvärisen siiderin kunniaksi oli pukuteemamme myös all black!

Muuten juhlapöytään ei paljon muuta tarvitakkaan kuin hieman raikkaan valkoisia kukkasia, tunnelmaa luovia kynttilöitä ja aina yhtä tyylikkäitä suurikokoisia servettejä. Paras juhlanjärjestelyvinkkini onkin, että valitse asia tai pari, mitkä ovat kattauksen pääosassa ja korosta niitä. Jo pienillä ideoilla saa elävyyttä juomatarjoiluun ja hauska illanvietto voi alkaa!

Loppuhuipennukseksi juhliin kuin juhliin on pakko vinkata koko tilan täyttävistä konfetti-tähdistä, jotka ammuimme ilmaan! Poksahdus oli aikamoinen, kuten ehkä yllä olevan kuvan ilmeestäni ehkä näkeekin. Kullanväriset tähdet peittivät alleen niin juhlijat kuin kattauksen! Kiitos hauskasta seurasta Lack of Colour -blogin Milla sekä Metti Forssell -blogin Metti! Niin ja juomatarjoilusta Sherwoodille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*