Nosta jalat ylös ja tilaa ELLE-lehti huikeaan tarjoushintaan!

Kaupallisessa yhteistyössä: Elle-lehti

Tänään on SE päivä, johon ehkä jossain sivulauseessa viittasinkin aikaisemmissa postauksissa. Nimittäin elän tällä hetkellä pientä oman elämäni Carrie Bradshaw -hetkeä, sillä uusimmasta Elle-lehdestä (kolahtaa tänään tilaajien postiluukkuhin!) löytyy oma pieni sisustuspalstani! Ja miten te pääsette sitä lukemaan, niin vinkkinä että postauksesta löytyy ehdottomasti tämän hetken kovin Elle-lehden tarjous, jota parempaa ette muualta löydä:

Tilaa nyt 4 numeroa Elle-lehteä tarjoushintaan 15,90 TÄÄLTÄ!

Mutta takaisin itse sisustuspalstaan, tai oikeastaan matkaani ennen palstan aloittamista. Vaikka kovasti digityttöjä olenkin, rakastan kuitenkin perinteisiä lehtiä. Se on yksi suuri syy miksi halusin niin bloggailla kuin myös työskennellä mediatalon alaisuudessa – vahvistaa sitä, miten nykyaikana voisi parhaalla mahdollisella tavalla yhdistää perinteisen prittimedian digimaailmaan. Niin, että ne tukevat toisiaan.

Kun Elleltä taannoin kysyttiin haluisinko kokeilla oman sisustuspalstan pitämistä, en miettinyt hetkeäkään! Koska miltei kaikki työni ovat digitaalisia, en voisi olla enemmän innoissani, että vihdoinkin saan mahdollisuuden kokeilla hieman perinteisemmän printin tekemistä. Sen jälkeen tosin iski hetkellinen paniikki, että apua mitä ihmettä teen – sain nimittäin a i v a n vapaat kädet!

Kunhan vaan saan lehden huomenna käsiini lupaan esitellä siitä muutaman lempparijutun täällä bloginkin puolella – meitä on nimittäin aika montakin bloggaajaa ollut mukana tekemässä Ellen uusinta numeroa! Tilaajille lehti tulee tosiaan aina päivää aikaisemmin, kun taas kauppoihin ja kioskeihin vasta päivää tai paria myöhemmin. Tekisi mieli tilata itsekin – tämä piinaava odotus raastaa hermoja, sillä en ole vielä nähnyt viimeisintä versiota, mikä meni painoon…

Sisustuspalstani löytyy lehdestä tämän kevään ja kesän ajan, ja Ellen lehtitilaustarjoukseen kuuluukin sopivasti 4 numeroa tarjoushintaan 15,90 euroa, kun normaalisti maksaisi 26,30! Lisäksi voitte tarjoussivulla osallistua myös arvointoihin jossa voi voittaa 35.000,00 € päävoiton tai 5.000,00 € shoppailurahaa! Pienenä mukavana lisänä on blogilleni räätälöity tarjoussivu, joka jatkaa blogin tyyliä – eikö näytäkin kivalta?

Olisi mukava kuulla jos saatte uusimman lehden käteenne, että mitä piditte ihka ensimmäisestä sisustuspalstastani – hitti vai huti? Sen verran voin sanoa, että pelkkää mustavalkoista ei todellakaan ole tulossa – sen jätän omaan kotiini. Itseäni jännittää kovasti, kuten yleensä aina kun tekee jotain ensimmäistä kertaa. Tule jo lehti, tule jo!

Tilaa nyt 4 numeroa ELLE-lehteä huikeaan tarjoushintaan 15,90 (norm. 26,30)!

Voit seurata minua myös somessa:
FacebookInstagram, YouTube, Pinterest & Bloglovin

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*