Pääsiäisen kovimmat ALE-vinkit muotiin & sisustamiseen

Toivottavasti teillä on ollut oikein rentouttava pääsiäinen! Täällä ollaan kotiuduttu pääsiäisen menoilta ja maanantain kunniaksi avattu pitkästä aikaa konekin. Sähköpostini oli täyttynyt yhdellä jos toisella ale-vinkillä, ja koska ne ovat voimassa enää tänään tai huomisaamuun, ajattelin jakaa ne samantien teillekin:

Boozt-verkkokaupassa saat ALEhinnoista * vielä -15 % lisäalennuksen koodilla EASTER * ja Nelly-verkkokaupassa saat NLY Trend * -tuotteista -20% alennuksen koodilla TREAT *. Keräsin tähän alle hieman ideoita kevään työasuihin – ja kaikki vielä alehinnoin!

1. Tanya-huivi, By Malene Birger * -40 % 2. Top-pusero, MSGM * – 40 % 3. Rock Icons -aurinkolasit, Versace * -25 %

4. Day Lip Croko -kännykänkuori, Day -45 % 5. Hyrea-mekko, Boss * -40 % 6. Love Crossbody with chain -laukku, Rebecca Minkoff * -25 %

7. Rain-trenssi, Ilse Jacobsen * -40 % 8. Couture Bloom -ballerinat, Clarks * -25 % 9. Day Classic Gabardine -housut, Day Birger et Mikkelsen * -50 %

En tiedä muistatteko, mutta minulla on pieni oma osastoni nimeltä Char for Boozt.com *, johon kokoan aika joka kauden suosikkituotteeni, joten sitä kannattaa pitää silmällä! Nyt osastolleni on päivitetty tämän kevään uutuustuotteita, sekä parhaimpia ALE-löytöjä:

Ilokseni voin kertoa, että nykyään kyseisestä verkkokaupasta löytyy meille sisutusintoilijoille myös Kodin sisustus -osasto *, josta löytyy sisustusmerkkejä kuten Day Home, Lexington Company House, Himla, Marimekko Home sekä Elin Klingin Totême *!

Ja sisustuksen saralta vielä viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisempänä pääsiäisalevinkki Ellos-verkkokauppaan, josta saa vielä tänään -25 % alennuksen koko Koti & sisustus * -osaston tuotteista – tällä kertaa koskee myös kaikkia merkkituotteita ja huonekaluja (!), kuten tätä suosittua sängynpäätyä *!

* Sisältää mainoslinkkejä / Contains ad-links

Voit seurata minua myös somessa:
FacebookInstagram, YouTube, Pinterest & Bloglovin

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*