Pop-up tapahtuma kukkakimppujen kera

Viime viikolla Gauharin tytöt järjestivät mitä ihanimman pop-up-tapahtumat Punavuorenkadulla sijaitsevassa pikku liikkeessään. Ensimmäisenä pop-up-päivänä liikkeessä tehtiin asiakkaille minimanikyyrejä, kun taas toisena päivänä asiakkaat saivat mukaansa kukkakimput! Mielestäni mitä suloisin idea. Tapahtumaan kävellessäni kadulla tuli vastaan parikin kukkaiskimppua, joten tiesin, olevani oikealla tiellä!

Teimme tyttökavereideni kanssa treffit liikkeeseen työpäivimme päätteeksi – mukava syy nähdä keskelläkin viikkoa; vaihtaa kuulumisia ja siemailla lasillista kuplivaa ostosten teon lomassa. Höpöttelyissämme keskustelut siirtyivät (ehkä kiitos kesäisten pellavatuotteiden ja korikassien!) kesälomiin ja lomapäiviin, jolloin voitaisiin tavata toistemme kesämökeillä. Miten odotankaan tätä kesää…!

Muuten jos Gauhar ei ole teille tuttu brändinä, on siis kyse kahden nuoren naisen, Jannikan ja Sabinan, yrityksestä, joiden tuotteita saa pikkuliikkeen lisäksi Gauhar verkkokaupasta sekä erinäisten jälleenmyyjien kautta. Itseltäni löytyy ennestään niin heidän Notice Board -seinätaulua, pellavatuotteita kuin koruja, mutta tällä kertaa etsin pientä tupaantuliaislahjaa läheiselle, jonka sainkin kauniiseen pakettiin paketoituna! Niin ja vielä kukkakimpun kaupan päälliseksi!

Näin jälkikäteen ehkä harmittaa, että en ostellut mitää itselleni – nimittäin Ikean ison kassin kokoinen Large Linen Bag -pellavakassi olisi täydellinen juurikin kesän mökkikautta ajatellen. Puhumattakaan alla olevan kuvan punoshatusta, jonka voisin pakata mukaani heti parin viikon päässä siintävälle Italian lomalle. Pitääkin alkaa kaivamaan kevätvaatteita esille kaapin perukoilta!

Tiedossa on nimittäin kaksikin kevätreissua, ja niiltä palattuani alkaakin jo miltei kesäkausi täällä Suomessa! Tai ainakin voi toivoa, että aurinkoisia päiviä olisi tulossa paljonkin – puhumattakaan helteisestä kesästä ihan täällä kotimaassa. Itselläni on kunnon kesäloma tulossa, mutta mieli ei laisinkaan tee ulkomaille, vaan ehkä voisi sen sijaan vuokrata vaikka mökin? Saapi nähdä :)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*