Täältä löydät kevätasuni ALE-hintaan!

Jos eilistä lumi(!)pyryä ei oteta huomioon, ovat viime päivät olleet ihanan keväisiä – kuivat kadut, silmiin paistava aurinko ja täysin sininen taivas! Olen täysin jo siirtynyt keväisempiin asuihin ohuemmista takeista kevyempiin huiveihin sekä keväisiin ballerinoihin – ja mikäs sen paremmin täydentäisi asua kuin kaunis leikkokukkakimppu? Kävin nimittäin aika ihanassa eventissä, josta lupaan palata omassa postuksessaan enemmän!

Koska Klassinen kevätasu kaupungilla -postauksessa esittelemäni valkoisen värinen Esprit Coat Woven -takki * loppui saman tien, ajattelin heti tulla vinkkaamaan, että nyt sitä on taas saatavilla koossa 34, 36 ja 40 – ja mitä parasta -45 % alennushintaan! En ole juuri muuta takkia viime kuukauden aikana käyttänyt – piristää kummasti kaikkien mustien villakangastakkien jälkeen!

Asua piristää myös uusi vaalea kevätlaukkua – bongasin nimittäin Lilous Crush -blogin Hertan kierrätysilmoituksen Facebookissa ja kipaisin toimistoltani alas hänen toimistolleen noutamaan unelmieni laukun! Kyseessä on Rebecca Minkoffin * ihanuus, jota olen iät ja ajat ihastellut verkkokaupoista. Esim. Love Crossbody with chain * löytyy nyt -25 % alennuksella!

Huivi on taas aikoinaan blogin kautta saatu Balmuir Milan-huivi *, joka on palvellut uskollisesti jo viime keväästä asti! Neliönmuotoisen huivin malli on kovasti mieleeni, materiaalisekoitus 70 % cashmerea ja 30 % silkkiä on aivan ihana, ja väri täydellisen viileän beige, tai light taupe kuin värin virallinen nimi onkin. Ja tuo kukkakimppu ja lahjapaketti sitten? Niistä lisää seuraavassa postauksessa!

* Sisältää mainoslinkkejä / Contains ad-links

Voit seurata minua myös somessa:
FacebookInstagram, YouTube, Pinterest & Bloglovin

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*