Seuraa työpäivääni: Instagram Stories

Koska blogin päivittäminen on jäänyt vähemmälle kuluneen viikon aikana, ajattelin aktivoitua Instagram Stories -puolella. Tänään pääsette seuraamaan työpäivää kanssani – vielä ehtii siis mukaan! Instagramista löydätte tilini @charandthecity -nimimerkin alta:

// Because I simply don´t have had the time to update my blog this week, I thought I at least should be active on Instagram Stories instead! So today you get to follow around me at the office – you can find me on Instagram under the nickname @charandthecity!

Voit seurata minua myös somessa:
FacebookInstagram, YouTube, Pinterest & Bloglovin

  • Jenni S. | big mamas home

    Ballerinat bongattu. Varma kevään merkki. ;) Ja ihana tuo musta rahi teidän olohuoneessa! Mikä se on ja mistä se on?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee