En kestä miten ihanaa ♡

Kuten otsikkokin jo kertoo, on tänä viikonloppuna luvassa jotain todella ihanaa. Saan nimittäin rakkaan ystävän kylään luokseni, joka oli hyvä syy laittaa pöytää koreaksi: sekoitus Arabian 24h sekä Villeroy & Bochin lautasia, Balmuirin blogin kautta saatua Piemonte-kristallilasisarjaa *, Georg Jensenilta blogi kautta saatua Kubus4-kynttelikköä sekä uusimpana Bloom-kulhoja, jotka ovat omiaan juurikin juhlallisempaan kattaukseen – vai mitä tuumaatte?

Kaunista kattausta tärkeämpää on toki ne oikeat asiat, jotka tänä viikonloppun saavat hymyn huulille:

Herätä lauantaiaamuun tietäen, että viikonloppuna tulee vietettyä aikaa läheisten ihmisten kanssa lauantaisen tyttöjenillan lisäksi ohjelmassa on vielä viettää aikaa sunnuntaina kummityttöni kanssa spa-vierailun muodossa.

Että vielä 33-vuotiaanakin innostuu Hullujen Päivien kuvastosta kuin pieni lapsi. Tosin tänä vuona emme toteuttaneet tyttökavereideni kanssa jokavuotista perinnettämme suunnata aamukahveille ja HP-ostoksille ennen työpäivän alkamista!

Kun lomasuunnitelmat muuttuvat peruuntuneista lomavarauksista uusiin matkasuunnitelmiin – Italia & Ranska (fiilistelyä löytyy French Riviera -kansiostani Pinterestissä!) here I come! Saa nähdä kummassa vietän syntymäpäiviäni ;)

Että saa toteuttaa pienen omaan uraansa liittyvän unelman – sanotaanko vinkkinä, että blogin nimi ja ”oman elämän sinkkuelämää hetki” ehkä viittaa, mistä voisi olla kyse ;) Mistä on kyse selviää ihan muutaman viikon sisään…jännittävää!

Kun postiluukusta kolahtaa pakkaus maailman suloisimpia kortteja Annika Välimäeltäkiitos Annika yllätyksestä! Kortti sen sanookin puolestani: En kestä miten ihanaa!

Vuosien bloggaamisen jälkeen kun keksii jotain uutta, mistä innostua. Se uusi on YouTube-kanavani ja ensimmäisen videointi & videon editointi yritykseni – lyhyiden klippien mudossa tosin. Mutta jostain sitä on lähdettävä opettelemaan!

* Sisältää mainoslinkkejä / Contains ad-links

Mutta nyt jatkan kodin viimeistelyä ennen vieraani tuloa. Palailen tyttöjenilta kuulumisien kera huomenna – ja tuttuun tapaan kannattaa seurailla menoja myös somesta:

Voit seurata minua myös somessa:
FacebookInstagram, YouTube, Pinterest & Bloglovin

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*