En kestä miten ihanaa ♡

Kuten otsikkokin jo kertoo, on tänä viikonloppuna luvassa jotain todella ihanaa. Saan nimittäin rakkaan ystävän kylään luokseni, joka oli hyvä syy laittaa pöytää koreaksi: sekoitus Arabian 24h sekä Villeroy & Bochin lautasia, Balmuirin blogin kautta saatua Piemonte-kristallilasisarjaa *, Georg Jensenilta blogi kautta saatua Kubus4-kynttelikköä sekä uusimpana Bloom-kulhoja, jotka ovat omiaan juurikin juhlallisempaan kattaukseen – vai mitä tuumaatte?

Kaunista kattausta tärkeämpää on toki ne oikeat asiat, jotka tänä viikonloppun saavat hymyn huulille:

Herätä lauantaiaamuun tietäen, että viikonloppuna tulee vietettyä aikaa läheisten ihmisten kanssa lauantaisen tyttöjenillan lisäksi ohjelmassa on vielä viettää aikaa sunnuntaina kummityttöni kanssa spa-vierailun muodossa.

Että vielä 33-vuotiaanakin innostuu Hullujen Päivien kuvastosta kuin pieni lapsi. Tosin tänä vuona emme toteuttaneet tyttökavereideni kanssa jokavuotista perinnettämme suunnata aamukahveille ja HP-ostoksille ennen työpäivän alkamista!

Kun lomasuunnitelmat muuttuvat peruuntuneista lomavarauksista uusiin matkasuunnitelmiin – Italia & Ranska (fiilistelyä löytyy French Riviera -kansiostani Pinterestissä!) here I come! Saa nähdä kummassa vietän syntymäpäiviäni ;)

Että saa toteuttaa pienen omaan uraansa liittyvän unelman – sanotaanko vinkkinä, että blogin nimi ja ”oman elämän sinkkuelämää hetki” ehkä viittaa, mistä voisi olla kyse ;) Mistä on kyse selviää ihan muutaman viikon sisään…jännittävää!

Kun postiluukusta kolahtaa pakkaus maailman suloisimpia kortteja Annika Välimäeltäkiitos Annika yllätyksestä! Kortti sen sanookin puolestani: En kestä miten ihanaa!

Vuosien bloggaamisen jälkeen kun keksii jotain uutta, mistä innostua. Se uusi on YouTube-kanavani ja ensimmäisen videointi & videon editointi yritykseni – lyhyiden klippien mudossa tosin. Mutta jostain sitä on lähdettävä opettelemaan!

* Sisältää mainoslinkkejä / Contains ad-links

Mutta nyt jatkan kodin viimeistelyä ennen vieraani tuloa. Palailen tyttöjenilta kuulumisien kera huomenna – ja tuttuun tapaan kannattaa seurailla menoja myös somesta:

Voit seurata minua myös somessa:
FacebookInstagram, YouTube, Pinterest & Bloglovin

 

  • Ihanaa

    Mäkään en kestä kuinka typerää- ihan totta. Vuokra-asunnon nurkka tästä, tästä, tosta ja vielä täskäkin kulmasta.
    Ja ah kamu tuolta, tästä jo tosta ja nyt jo postilaatikko kolahtaa, mun elämän mies tulee, meillä on ihana ihan ihku ”mini” lainakäytössä – kiitos kaikki! Mun duuni se on niin ihanaaaaaaaaaaaaa ja kaikki mun kamut kiitoos kiitoos. Just ostin kengät – ihanaa ja takin ihan ihanaa – mun elämä on kyllä ihanaa. Joko sanoin siis ihanaa. Kiitos kun sain lukea oli todella ihanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa en kestä miten ihanaa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee