Kauniit kuvat, mutta mitä niiden taustalla piilee?

Ensinnäkin, pahoittelut kielenkäytöstäni. En ikinä, siis i k i n ä, kiroile. Mutta kulunut viikko on ollut yhtä pohjamudissa rämpimistä, että en voi muuta kuin herätä näin sunnuntain kunniaksi iloisena siitä, että se on vihdoinkin ohi. P***a viikko suoraan sanottuna. Koska viikon tapahtumat eivät kosketa vain itseäni, en voi niistä sen enempää blogin puolella jakaa… Mutta ehkä nämä avaavat hieman tämänhetkisiä tuntemuksia:

Someone: What are your plans for the weekend?

Me: Who knows.
Me: (I know)
Me: (I´m not leaving the house)

Whats my type? Someone who is supportive. Someone who is warm. Someone I can curl up and relax with… Wait I´m describing my bed again.

People say ”Go big or go home”, as if going home were a bad thing. Hell yeah I wanna go home. And Iḿ gonna take a nap when I get there.

I´d be a terrible superhero. I´d be at home and see the signal calling me in the sky and be like ”I literally just sat down”.

Friend 1: I got promoted!
Friend 2: I got engaged!
Friend 3: I´m pregnant.

Me: One more stamp on my reward card and I get a free coffee.

If you are lonely, dim all lights and put on a horror movie. After a while it won´t feel like you are alone anymore…

Ehkä näillä sanoilla on hyvä kuopata mennyt viikko ja pitää kaikki sormet ja varpaat ristissä, että ensi viikosta tulisi parempi! Sitä odotellessa lisää elämänviisauksia löytyy Quotes-kansiostani Pinterestissä. Ja illan tullen voin taas todeta:

It´s almost time for bed, so I guess I just check my email, blog, Instagram, Facebook, and one full season of a tv show on Netflix real quick. :D

Voit seurata minua myös somessa:
FacebookInstagram, YouTube, Pinterest & Bloglovin
Kuva: Inka I

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*