Kauniit kuvat, mutta mitä niiden taustalla piilee?

Ensinnäkin, pahoittelut kielenkäytöstäni. En ikinä, siis i k i n ä, kiroile. Mutta kulunut viikko on ollut yhtä pohjamudissa rämpimistä, että en voi muuta kuin herätä näin sunnuntain kunniaksi iloisena siitä, että se on vihdoinkin ohi. P***a viikko suoraan sanottuna. Koska viikon tapahtumat eivät kosketa vain itseäni, en voi niistä sen enempää blogin puolella jakaa… Mutta ehkä nämä avaavat hieman tämänhetkisiä tuntemuksia:

Someone: What are your plans for the weekend?

Me: Who knows.
Me: (I know)
Me: (I´m not leaving the house)

Whats my type? Someone who is supportive. Someone who is warm. Someone I can curl up and relax with… Wait I´m describing my bed again.

People say ”Go big or go home”, as if going home were a bad thing. Hell yeah I wanna go home. And Iḿ gonna take a nap when I get there.

I´d be a terrible superhero. I´d be at home and see the signal calling me in the sky and be like ”I literally just sat down”.

Friend 1: I got promoted!
Friend 2: I got engaged!
Friend 3: I´m pregnant.

Me: One more stamp on my reward card and I get a free coffee.

If you are lonely, dim all lights and put on a horror movie. After a while it won´t feel like you are alone anymore…

Ehkä näillä sanoilla on hyvä kuopata mennyt viikko ja pitää kaikki sormet ja varpaat ristissä, että ensi viikosta tulisi parempi! Sitä odotellessa lisää elämänviisauksia löytyy Quotes-kansiostani Pinterestissä. Ja illan tullen voin taas todeta:

It´s almost time for bed, so I guess I just check my email, blog, Instagram, Facebook, and one full season of a tv show on Netflix real quick. :D

Voit seurata minua myös somessa:
FacebookInstagram, YouTube, Pinterest & Bloglovin
Kuva: Inka I

 • Tintti

  Ihana postausta! :D etenkin toi reward card (tärkeitä juttuja kahvinjuojille!!!) :D Tsemppiä, oot niin huippu tyyppi että seuraava viikko on varmasti huisisti parempi! Ihanaa alkanutta huhtikuuta kaunis!!!

 • Lene

  Itseasiassa ihanaa lukea asioista myös toisenlaisesta näkökulmasta ja vieläpä hauskasti kerrottuna. Elämä on välillä yhtä vuoristorataa ja niin pitääkin olla! Tsemppiä!

 • Marika

  Olipa ihanaa lukea postauksesi ja todeta että onneksi jollain muullakin tuntui olevan yhtä ”mahtava” viikko kuin itsellä :D Kyllä se tästä taas, luotan siihen, että ensi viikosta tulee paljon parempi kaikille :)!

 • Pieta

  Toivottavasti tuleva viikko on edellistään parempi! Tsemppiä!

 • Minzu

  Voi miten tuttuja tuntemuksia! En tiedä miksi viikkosi on ollut niin huono, mutta itselläni viime aikojen ajatukset ovat pitkälti koskeneet lupaavasti alkaneen suhteen kariutumista. Taas uusi pettymys ja mietin eikö se oikea jo voisi ilmaantua jostain. Mutta ei auta muu kuin keskittyä kaikkeen mikä elämässä on nyt hyvin, kaivautua pois sängynpohjalta ja jatkaa eteenpäin. Olivatpa omat syysi mitä tahansa niin toivotaan, että tulevat viikot olisivat positiivisempia ja kevät toisi edetessään mukanaan paljon kivoja juttuja. Ja nyt onkin hyvä samalla kiittää tästä blogista! :) Kiva, kun olet viime aikoina avannut enemmän omaa elämääsi ja ajatuksiasi.

 • Kati / villa valko

  Kiva postaus ja joskus on noita viikkoja itselläkin. Mut asian vierestä:mistä noi seinälamput on? Kiitti!

 • Rosie

  Hej Jag heter Rosie bor i sverige. Behöver din hjälp.
  på denna länk finns längre ned en brud och två tärnor.http://sevendays.vasabladet.fi/bloggar/annmarias/bridesmaids
  Blev så förtjust i den aprikosa brudtärne klänningen.
  Är i vasabladet .Har du sett nåt liknade och var i så fall?
  Tacksam för din hjälp då min dotter gifter sig i sommar letar jag en sån klänning.Mvh Rosie tack för dina fina blder och din bra blogg.Kram

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee