Keittiöjuttuja tulossa!

Täällä Etu-Töölössä on tänä viikonloppuna työn alla hieman keittiöjuttuja. Olohuoneen kanssa samassa tilassa oleva avokeittiömme on reilun vuoden verran vilahtanut vaikka minkä kotikuvien taustalla, mutta en ole tainut sitä koskaan kunnolla esitellä. Joten ajattelin keittiöpostausta rustaillessa vielä kysyä teiltä – olisiko teillä jotain keittiöaiheisia kysymyksiä?

Muuten oikein inspiroivaa sisustusviikonloppua teille kaikille! Meillä on ainakin sisustus tämän viikonlopun teemana – tarkoitus on laittaa paikka jos toinenkin kuntoon, sekä täällä omassa, että toisen kodissa. Tai ainakin tehdä sisustussuunnitelmat ja laittaa tuotteet tilaukseen. Joten nyt kone kiinni ja tuumasta toimeen!

Voit seurata minua myös somessa:
FacebookInstagramPinterest & Bloglovin!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*