Teetä ja sympatiaa – tai kynttilöitä, kukkasia ja sohvapöytäkirjoja!

Ulkona on tasaisen harmaata, sade ropisee ikkunaruutuja vasten ja tuulen puuskat painavat ikkunalaseja vasten. Talon sisällä olo on aika samanlainen – kevätflunssa on taas iskenyt. Nenä valuu, päät särkee ja olo on yksinkertaisesti voimato. Perjantaifiiliksestä ei ole tietoakaan, mutta sen sijaan teekuplilliset, sohvapöytäkirjat ja kaikki lämpimänä pitävät tekstiilit tuovat lohtua.

Teetä kerrankin kahvin sijaan, ja noita Iittalan Ego-kuppeja kaipaisin lisää, jos jollain sattuisi olemaan ylimääräisiä kaapissaan?

Uutta luettavaa keittiönpöydälleRobertsin coffee table book, jonka sain blogini kautta sopivasti sairaslomaselailtavaksi!

Maison Helsingin keinokukkaset, Diptyquen tuoksukynttilät ja marmoritasot jaksavat ihastuttaa jopa nuhanenäisenä. Okei, tuoksuja en tuoksuta, mutta nätiltä näyttää!

Rauhallinen sisäpihanäkymä, joka ei kyllästytä vielä reilun vuodenkaan jälkeen. Tunnelmaa luo Georg Jensenin kynttelikkö…!

Pysykäähän terveinä – tai jos flunssa yllättää, luokaa kotiin tunnelmallinen sairastupa. Toivottavasti se inspiroi tervehtymään nopeammin! Olisi kurja sairastaa koko viikonloppu, joten nyt palailen peiton alle lepäämään. Toivottavasti olisin huomenna jo tolpillani, niin saisin jotain inspiroivaa tuotettua myös blogin puolelle!

Voit seurata minua myös somessa:
FacebookInstagramPinterest & Bloglovin!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*