Mietteitä asukuvista…

Täällä on jotekin taas arkiset kiireet vieneet mennessään. Eilen istuin toimistolla iltamyöhään ja tänään heräsin taas kukonlaukun aikaan. Jotenkin kaikki luova energia menee muihin kanaviin kuin blogiin, mutta sellaista se arki välillä on. Onnea on viikon keskeyttävä etätyöpäivä, jolloin hommia voi hoitaa vaikka kylpytakkisillaan…

”Never underestimate the power of a good outfit on a bad day.”

Tämä ei ehkä varsinaisesti asukuvausta ole, mutta koska asukuvia on kovasti toivottu blogin puolelle, yritän jatkossa sellaisiin panostaa! Tyylini on t o d e l l a perus, mutta toisaalta se on niin sisustamisenkin suhteen. Eli ehkä joku kuitenkin voisi saada arkiasuistakin jotain inspiraatiota? Niitä odottellessa asuinspiraatiota voi kurksitaa Style-kansiostani Pinterestistä!

Voit seurata minua myös somessa:
FacebookInstagramPinterest & Bloglovin!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*