Mietteitä asukuvista…

Täällä on jotekin taas arkiset kiireet vieneet mennessään. Eilen istuin toimistolla iltamyöhään ja tänään heräsin taas kukonlaukun aikaan. Jotenkin kaikki luova energia menee muihin kanaviin kuin blogiin, mutta sellaista se arki välillä on. Onnea on viikon keskeyttävä etätyöpäivä, jolloin hommia voi hoitaa vaikka kylpytakkisillaan…

”Never underestimate the power of a good outfit on a bad day.”

Tämä ei ehkä varsinaisesti asukuvausta ole, mutta koska asukuvia on kovasti toivottu blogin puolelle, yritän jatkossa sellaisiin panostaa! Tyylini on t o d e l l a perus, mutta toisaalta se on niin sisustamisenkin suhteen. Eli ehkä joku kuitenkin voisi saada arkiasuistakin jotain inspiraatiota? Niitä odottellessa asuinspiraatiota voi kurksitaa Style-kansiostani Pinterestistä!

Voit seurata minua myös somessa:
FacebookInstagramPinterest & Bloglovin!

 • Jenni S. / big mamas home

  Ei tämäkään asukuva yhtään pöllömpi ole. ;) Äläkä nyt suotta ota stressiä asukuvista. Sinun tyyliäsi on ihana seurata ja siitä on ihanaa etsiä inspiraatiota, vaikka itse olen enemmän farkkuihin päin kallellaan. Olen kuitenkin huomannut omassa pukeutumisessani selvää aikuistumista, jonka vuoksi erilaisia tyylejä on mukavaa seurata ja etsiä sitä inspiraatiota.

 • Pieta

  Kyllä inspiraatiota kaivataan! :) Se mikä toiselle on arkista, voi toiselle olla oikeinkin ispiroivaa. Itse olen käymässä läpi vaatekaappiani ja innoissani mietin työvaatteita, siis luultavasti juurikin niitä arkisia asuja, jotka eivät välttämättä tunnu kovin inspiroivilta.

  • C. and the city

   Ihana kuulla Pieta :) Arkiasuja ja juurikin työasuja tulossa tänne blogiin, joten kannattaa pysyä kuulolla!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee