Sunnuntain sisustusALE

Sunnuntain kunniaksi olen viettänyt aamupäivän selaillen niin sisustuslehtiä kuin -kirjoja. Varvas on vielä sen verran kipeä, että ei juurikaan tee mieli poistua kotoota, joten olen hyvällä omatunnolla nauttinut vapaapäivästä ihan kotosalla. Sohvapöydällä makoileva Milla Alftanin sisustuskirja on joululahja vanhemmiltani, hauskasti kortilla jossa luki: To Alfthan, from Alftan ;) Millan tyyli on hieman Kelly Hoppenmaista, mutta kotimaisittain – juuri sellaista, mitä kotiini tällä hetkellä kaipaisin!

Kevätauringon valaistessa kotia tulee väistämättä tunne, että kevääksi haluaisi keksiä j o t a i n uutta. Vaikka talvesta kevääseen siirtyessä kaipaakin useimmiten sitä raikastusta, niin jotenkin kokovalkoiset pinnat kyllästyttävät ja mietin miten saisin luotua kotista tunnelmaa millaalftanittain? Verkkokauppoja selaillessa törmäsin muutamaan vinkkaamisen arvoiseen sisustusALEen, joten ajattelin jakaa ne teille, jos siellä on muitakin sisustuksen kanssa kriiseileviä:

 

 

  • Finnish Design Shop: * Outlet jopa -40 %!
    Unohda kampanja-alennukset, ja kurkista suoraan Outlet-osioon! Sieltä löytyy sisustustuotteita jopa -40 % alennuksella!

* Sisältää mainoslinkkejä / Contains ad-links

Voit seurata minua myös somessa:
FacebookInstagramPinterest & Bloglovin!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*