Suuri hiuspostaus!

Hiusjuttuja en ole varmaan postannut pariin vuoteen. Toisaalta olen aika perus brunette vuodesta toiseen – joskus hieman enemmän highlight-raitoja, joskus ombre-värjäystä latvoista ja sitten lopulta palaan takaisin tähän lähes täysin omaan ruskeaan perusväriini…

Missä käyn kampaajalla ja kuinka usein?

Syyt miksi pysyttelen omassa luonnollisessa ruskeassa värissäni on ensinnäkin se, että olen mahdottoman laiska kampaajalla kävijä ja toiseksi pitkien kampaamokäyntien välillä en halua stressata juurikasvuista. Olen poikkeuksetta käynyt luottokampaajani Noran luona viimeisen 10 vuoden ajan ja hän on tämänkin hiuslookin (josta tykkään ihan mielettömästi!) takana:

Suosikki shampooni ja hoitoaineni?

Jos olen laiska kampaajalla kävijä, pätee se myös hiustenpesuun. Pesen hiukseni kaksi tai max kolme kertaa viikossa – iltaisin, ja annan kuivua itsestään. Sain aikoinaan blogin kautta Evon Gluttony-sarjan shampoon ja hoitoaineen ja ne ovat jääneet käyttöön siitä lähtien – pitävät hiukset todella tuuheina ja puhtaina! (Hauska sattuma, että kämppikseni käyttää myös saman sarjan tuotteita!)

who ate all the pies?
who ate all the pies?
your hair ate all the pies
cos´ it´s a fat bast@%…
need we say more?

Miten saan punaisuuden/kellertävyyden pysymään poissa?

Olen ehdottomasti kylmien sävyjen ystävä ja kampaajalla käydessäni pyydänkin aina sitä kylmintä mahdollista sävyä – ei haittaa vaikka taittaisi harmaaseen! No harmailla hiuksilla en ole koskaan poistunut kampaamosta, mutta kädessäni tuubi Color mask -sarjan sävyttäviä hiusnaamioita kylläkin! Käytössä on sekä Graphite että Platinum ihan joka viikottaisessa käytössä. En tiedä miltä hiukseni näyttäisivät ilman…enkä kyllä halua kokeillakaan!

Mitä välineitä käytän?

Olen suuri Tangle Teezerin * fani – se on yksinkertaisesti vain paras! Ei takuta, toimii myös kosteissa hiuksissa ja kulkee kätevästi mukana laukussa suojakannensa ansiosta. Toisena tulee tupeerauskampa, sillä omaan varsin littanat hiukset luonnostaan, joten yleensä tupeeraan hiuksia hieman juurista antaakseen niille nostoa. Muuten menen ihan perusponnarilla ja pinneillä – en osaa käyttää Invisibobblea * !?

Kuinka muotoilen hiukseni?

Koska piikkisuorat hiukset omaavana naisena tottakai haaveilen jatkuvasti kauniin lainehtivista hiuksista, on GHD-suoristusrauta * paras ystäväni. Siis kiharruskäytössä! Teen hiustenpesun jälkeisenä aamuna rennot laineet suoristusraudalla – jätän joko latvat suoriksi (kuten tämän postauksen kuvissa) antaen hieman modernimman lookin, tai sitten menen söpön kaavan mukaan kunnon kiharoilla. Alle tottakai lämpösuojaa ja viimeistelen sitten hiuslakalla. Tigin Hard Head on monivuotinen lemppari joka ei petä!

* Sisältää mainoslinkkejä / Contains ad-links

Voit seurata minua myös somessa:
FacebookInstagramPinterest & Bloglovin!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*