Täältä löydät modernit CV-pohjat!

Lupasinkin 10 parasta vinkkiä työnhakuun -postauksessa jakaa teille vielä lemppari CV-pohja-vinkkini. Löysin nimittäin työnhakuprosessiani läpikäydessäni mainion apuvälineen uuden CV:n luomiseen. Koska kaikki eivät ole graafisia suunnittelijoita syntyessään, eikä kaikkien sellaisia tarvitsekaan olla, on onneksi olemassa valmiita CV-pohjia, joita voi ostaa tyyliin 17 eurolla omaan käyttöönsä. Pohjat toimivat esim. Wordissa, joten kummempia kuvankäsittelyohjelmia, tai taitoja, et tarvitse.

Entä mistä näitä maagisia CV-pohjia sitten löytää? No sellaisesta pienestä, yksityisten ihmisten tai pienyritysten käyttämästä, verkkokaupasta kuin Etsy *! Tässä tulisi jopa 12 kpl omaa suosikkipohjaani – mikä näistä on sinun lempparisi?

Professional resume template * / 4 page resume *

Resume and cover letter template * / Resume template 5 pages *

Modern template * / Creative resume template *

Professional resume template * / 4-Page professional resume template *

Resume template with photo * / Creative resume template *

Resume template * / Professional resume template *

Tärkeintä on muistaa kaikkien ihanien CV-pohjien valtameressä, että kyseessä on kuitenkin työnhakuprosessi, joten sanoisin että less is more. Tärkeää on ottaa huomioon, että CV-pohja on hyvin jäsennelty, helposti luettavissa (ensi lukemaltakin) ja siihen saa kaiken olennaisen mukaan. En suosittele siis lähemään täysin design edellä, vaikka melkein näitä pohjia katsomalla tekisikin mieli. Pohja mitä itse käytin ei muuten ole kollaasissa mukana, mutta kyseessä oli Resume template 3 page *.

Toivottavasti tästä vinkistä olisi hyötyä teille, jotka työnhakuun olette suunnistamassa! Vinkkinä vielä, että usein samaan pakettiin kuuluu myös ns. Cover letter ja samalta suunnittelijalta jopa käyntikortitkin *! Etsy * on todellakin luovien tyyppien mekka, suosittelen tutustumaan, minut se vei mennessään.

* Sisältää mainoslinkkejä / Contains ad-links

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*