Vaatekaapin klassikot ALEsta jopa -50 %

Muotiliikkeiden alennusmyynnit pärähtivät käyntiin jo joulupyhinä, mutta itse ennätin selaamaan läpi lempi verkkokauppojeni kuten valikoimaa vasta tänään. Siinä missä monet karttavat ns. turhia alennusmyyntihamstrauksia, koen itse, että usein teen vuoden parhaimmat tärpit juurikin talvialesta.

Vaatekaappini koostuu sen verran ajattomista vaatekappaleista, että mitään so-last-season -ongelmaa ei kohdallani tule – mustat siistit housut, valkoinen klassinen paita ja tyylikäs juhlamekko eivät hirveästi vuodesta toiseen muuttu. Joten mikä parasta, jos laadukkaiden merkkien tuotteita voi nyt ostaa huikeaan alennushintaan! Kokosinkin teille oman suosikkituotteeni merkeiltä kuten Boss *, By Malene Birger *, Day Birger et Mikkelsen * ja Filippa K * kollaasin muotoon:

Sale finds to a classic wardrobe now on the blog: //www.idealista.fi/charandthecity/2016/12/29/vaatekaapin-klassikot-alesta

1. Teodosiah-housut, By Malene Birger * -20 % 2. January-top, Lauren Ralph Lauren * -40 % 3. Venu-rannekoru, By Malene Birger * -25 % 4. Babington-korkkarit, Kurt Geiger London * -40 % 5. Sus-hame, Tiger of Sweden * -50 % 6. Tessina-huivi, By Malene Birger * -40 % 7. Off shoulder -mekko, French Connection * -30 % 8. Acrux-kauluspaita, By Malene Birger * -20 % 9. Trineeh-laukku, By Malene Birger -35 % * 10. Day Neo iPad Folder, Day Birger et Mikkelsen * -50 % 11. Day Beni iPhone 5 -kuori, Day Birger et Mikkelsen * -50 % 12. Gwienna-takki, By Malene Birger * -40 % 13. Page-saappaat, Polo Ralph Lauren * -40 %

Boozt-verkkokaupassa kannattaa ainakin kurkistaa Skandinavitset merkit jopa -50 % * ja Desinger sale * -osastot sekä Nelly-verkkokaupasta samoin heidän Designer sale * -osasto, sillä ne ovat pullollaan laadukkaita merkkejä ja oikeita vaatekaapin klassikoita! Täällä on selkeästi jo pieni paluu töihin -vaihde päällä, sillä ajatukset liikkuvat lähinnä työvaatteissa, tuota yhtä pikkumustaa lukuunottamatta. Tosin sillekin tulee kohta käyttöä, kun työpaikan uudenvuodenjuhlat lähestyvät! Maanantaina palaan nimittäin hieman uudistetulle toimistolle, kun Dingle muuttaa kanssamme samoihin tiloihin. Uusi vuosi ja uudet kujeet!

* Sisältää mainoslinkkejä / Contains ad-links

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*