Näin teet paperiset tähtikoristeet pikkukuuseen

Edelliseen DIY: ruukkukuusen joulukoristeet -postaukseen viitaten, löysin kuin löysinkin äitini kautta Youtube-ohjeen How to make lucky paper stars, joten en sitten lähtenyt itse näpertelemään omaa. Mutta varsin simppelistä ohjeesta on kyse, ja mielestäni pikkuiset tähtöset ovat mitä suloisimmat kuusenkoristeena:

C and the city - How to make DIY small star christmastree decorations - see how on the blog: //www.idealista.fi/charandthecity/2016/12/05/nain-teet-tahtikoristeet

Itse ajattelin ehkä pysyä ihan kokovalkoisissa, mutta paperisetkin ovat niin luonnonläheiset, että ripottelen ehkä sekaan vielä muutaman sellaisenkin. Näitähän voi tehdä mistä vaan paperista, vaikka muotilehtien sivuista tai laahjapaperista – vain mielikuvitus on rajana!

C and the city - How to make DIY small star christmastree decorations - see how on the blog: //www.idealista.fi/charandthecity/2016/12/05/nain-teet-tahtikoristeet

Niin ja kyllä, tämä on SE viikonloppu, jolloin toivottavasti lähdemme joulukuusiostoksille! Ainakin pieni ruukkukuusi tänne Töölöön asuntoon olisi saatava, sillä ensi viikonloppuna järjestän täällä joulujuhlat ja kuusi kruunaisi joulukodin… Toivottavasti löytyy!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*