Ruokailutilan talvikuteet

Puhuinkin jo aikaisemmin, että keittiömme ja varsinkin ruokailutilamme tarvitsisi hieman, no talvikuteita. Tila on niin kauniin valoisa, avara ja pelkistetty, mutta talven pimenevissa illoissa, kylmät pinnat voivat tutua hieman kolkoilta. Näin ollen olen huomannut, että ruokapöydän äärelle syödessä tai työskennellessä, roudaan aina tilaan niin vilttejä ja istuinpehmusteita kuin lautasliinoja. Niin ja sytytän tunnelmaa luomaan niin lyhdyt kuin tuoksukynttilät palamaan:

C and the city - Dining table and kitchen ready for breakfast - see more pics on the blog: //www.idealista.fi/charandthecity/2016/11/21/ruokailutilan-talvikuteet #candthecity #interior #kitchen #tablesetting #breakfast #balmuir #flos

C and the city - Dining table and kitchen ready for breakfast - see more pics on the blog: //www.idealista.fi/charandthecity/2016/11/21/ruokailutilan-talvikuteet #candthecity #interior #kitchen #tablesetting #breakfast #balmuir #flos

C and the city - Dining table and kitchen ready for breakfast - see more pics on the blog: //www.idealista.fi/charandthecity/2016/11/21/ruokailutilan-talvikuteet #candthecity #interior #kitchen #tablesetting #breakfast #balmuir #flos

Viime viikonlopun vietin lähinnä kotosalla ja suuri osa ajasta kuluikin juuri keittiönpöydän äärellä nököttäessä aamiaishetkestä blogitöiden tekoon. Postiluukusta oli sopivasti kolahtanut alas uusin Avotakka-lehti, josta löytyy kansikuvaa myöten Alexan upea koti. Hyvä valinta ainakin FLOS:n 2097/30 * -kynttiläkruunu pöyreän pöydän ylle ;) Se taitaa olla yksi parhaimmista sisustusostoksistani ikinä! Vaikka messinkinen kattokruunu on näyttävä, ei se kyllästytä laisinkaan.

C and the city - Dining table and kitchen ready for breakfast - see more pics on the blog: //www.idealista.fi/charandthecity/2016/11/21/ruokailutilan-talvikuteet #candthecity #interior #kitchen #tablesetting #breakfast #balmuir #flos

C and the city - Dining table and kitchen ready for breakfast - see more pics on the blog: //www.idealista.fi/charandthecity/2016/11/21/ruokailutilan-talvikuteet #candthecity #interior #kitchen #tablesetting #breakfast #balmuir #flos

C and the city - Dining table and kitchen ready for breakfast - see more pics on the blog: //www.idealista.fi/charandthecity/2016/11/21/ruokailutilan-talvikuteet #candthecity #interior #kitchen #tablesetting #breakfast #balmuir #flos

Koska ruokapöydän tuolimme ovat kaikki kovanlaatuisia – Kartellin Victoria Ghost * -tuolista Ton-merkin * tyylisiin puutuoleihin , halusimme kämppikseni kanssa ehdottomasti hankkia niihin istuinpehmusteet. Raskaammanoloiset pehmustetut tuolit kun eivät meidän mielestä tilaan oikein sopineet… Onneksi löysimme pörröisen pehmeät istuintyynyt Cobello-sisustusliikkeestä, mutta vielä puuttuisi parista tuolista pehmusteensa (sorry vaan vieraat!).

C and the city - Dining table and kitchen ready for breakfast - see more pics on the blog: //www.idealista.fi/charandthecity/2016/11/21/ruokailutilan-talvikuteet #candthecity #interior #kitchen #tablesetting #breakfast #balmuir #flos

C and the city - Dining table and kitchen ready for breakfast - see more pics on the blog: //www.idealista.fi/charandthecity/2016/11/21/ruokailutilan-talvikuteet #candthecity #interior #kitchen #tablesetting #breakfast #balmuir #flos

C and the city - Dining table and kitchen ready for breakfast - see more pics on the blog: //www.idealista.fi/charandthecity/2016/11/21/ruokailutilan-talvikuteet #candthecity #interior #kitchen #tablesetting #breakfast #balmuir #flos

Muuten ruokailutilaa koristaa Balmuirilta blogin kautta saatu Lucca-huopa * kauniin helmenharmaan värisenä (ihan paras käpertymiseen!) sekä Dark Grey Melange -keittiöpyyhe *, jota kyllä, käytän tablettina! Samanlainen pellavanvärisenä * roikkuu muuten uunimme ovessakin, mutta ihan keittiöpyyhkeen ominaisuudessa :D Eli tälläiset talvikuteet tällä kertaa – on kyllä huomattavasti kotoisampi tunnelma nyt tekstiilien kera!

* Sisältää mainoslinkkejä / Contains ad-links

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*