Ruokailutilan talvikuteet

Puhuinkin jo aikaisemmin, että keittiömme ja varsinkin ruokailutilamme tarvitsisi hieman, no talvikuteita. Tila on niin kauniin valoisa, avara ja pelkistetty, mutta talven pimenevissa illoissa, kylmät pinnat voivat tutua hieman kolkoilta. Näin ollen olen huomannut, että ruokapöydän äärelle syödessä tai työskennellessä, roudaan aina tilaan niin vilttejä ja istuinpehmusteita kuin lautasliinoja. Niin ja sytytän tunnelmaa luomaan niin lyhdyt kuin tuoksukynttilät palamaan:

C and the city - Dining table and kitchen ready for breakfast - see more pics on the blog: //www.idealista.fi/charandthecity/2016/11/21/ruokailutilan-talvikuteet #candthecity #interior #kitchen #tablesetting #breakfast #balmuir #flos

C and the city - Dining table and kitchen ready for breakfast - see more pics on the blog: //www.idealista.fi/charandthecity/2016/11/21/ruokailutilan-talvikuteet #candthecity #interior #kitchen #tablesetting #breakfast #balmuir #flos

C and the city - Dining table and kitchen ready for breakfast - see more pics on the blog: //www.idealista.fi/charandthecity/2016/11/21/ruokailutilan-talvikuteet #candthecity #interior #kitchen #tablesetting #breakfast #balmuir #flos

Viime viikonlopun vietin lähinnä kotosalla ja suuri osa ajasta kuluikin juuri keittiönpöydän äärellä nököttäessä aamiaishetkestä blogitöiden tekoon. Postiluukusta oli sopivasti kolahtanut alas uusin Avotakka-lehti, josta löytyy kansikuvaa myöten Alexan upea koti. Hyvä valinta ainakin FLOS:n 2097/30 * -kynttiläkruunu pöyreän pöydän ylle ;) Se taitaa olla yksi parhaimmista sisustusostoksistani ikinä! Vaikka messinkinen kattokruunu on näyttävä, ei se kyllästytä laisinkaan.

C and the city - Dining table and kitchen ready for breakfast - see more pics on the blog: //www.idealista.fi/charandthecity/2016/11/21/ruokailutilan-talvikuteet #candthecity #interior #kitchen #tablesetting #breakfast #balmuir #flos

C and the city - Dining table and kitchen ready for breakfast - see more pics on the blog: //www.idealista.fi/charandthecity/2016/11/21/ruokailutilan-talvikuteet #candthecity #interior #kitchen #tablesetting #breakfast #balmuir #flos

C and the city - Dining table and kitchen ready for breakfast - see more pics on the blog: //www.idealista.fi/charandthecity/2016/11/21/ruokailutilan-talvikuteet #candthecity #interior #kitchen #tablesetting #breakfast #balmuir #flos

Koska ruokapöydän tuolimme ovat kaikki kovanlaatuisia – Kartellin Victoria Ghost * -tuolista Ton-merkin * tyylisiin puutuoleihin , halusimme kämppikseni kanssa ehdottomasti hankkia niihin istuinpehmusteet. Raskaammanoloiset pehmustetut tuolit kun eivät meidän mielestä tilaan oikein sopineet… Onneksi löysimme pörröisen pehmeät istuintyynyt Cobello-sisustusliikkeestä, mutta vielä puuttuisi parista tuolista pehmusteensa (sorry vaan vieraat!).

C and the city - Dining table and kitchen ready for breakfast - see more pics on the blog: //www.idealista.fi/charandthecity/2016/11/21/ruokailutilan-talvikuteet #candthecity #interior #kitchen #tablesetting #breakfast #balmuir #flos

C and the city - Dining table and kitchen ready for breakfast - see more pics on the blog: //www.idealista.fi/charandthecity/2016/11/21/ruokailutilan-talvikuteet #candthecity #interior #kitchen #tablesetting #breakfast #balmuir #flos

C and the city - Dining table and kitchen ready for breakfast - see more pics on the blog: //www.idealista.fi/charandthecity/2016/11/21/ruokailutilan-talvikuteet #candthecity #interior #kitchen #tablesetting #breakfast #balmuir #flos

Muuten ruokailutilaa koristaa Balmuirilta blogin kautta saatu Lucca-huopa * kauniin helmenharmaan värisenä (ihan paras käpertymiseen!) sekä Dark Grey Melange -keittiöpyyhe *, jota kyllä, käytän tablettina! Samanlainen pellavanvärisenä * roikkuu muuten uunimme ovessakin, mutta ihan keittiöpyyhkeen ominaisuudessa :D Eli tälläiset talvikuteet tällä kertaa – on kyllä huomattavasti kotoisampi tunnelma nyt tekstiilien kera!

* Sisältää mainoslinkkejä / Contains ad-links

 • aiai

  Ihailtavan kunnioitettavaa, että olette pystyneet pitämään ikkunalautanne ja koko tilan niin selkeänä, ettekä ole kuormittaneet houkuttelevan syviä ikkunasyvennyksiä kaikella mahdollisella ”ihanuudella”, mitä sinne olisi voinut kerätä. Ei niin, että pahastuisin esim. huonekuusista tai jostain muusta vihreästä näin joulunajan kunniaksi.
  Filtit, villasukat, huivit… niitä ilman ei pärjää vaikka keskuslämmitys onkin. Kovalla pakkasella jostain rakosesta kuitenkin vetää.
  Tunnelmallista joulunalusaikaa!

  • C. and the city

   Hehe, näkisit välillä makuuhuoneeni ikkunalaudan – ei niin selkeä… Osa kiitosta menee sille, että jakaa kodin kämppiksen kanssa – yhteiset tilat pysyvät usein aika siisteinä ;)

 • Jade

  Näin muuten aiemmin tämän vuoden aikana Jysk:issä samankaltaisia pörröisiä istuinpehmusteita, jos puuttuvia vielä etsit. Taisivat olla vielä oikeaa taljaa, mutta suht valkeita (eivät kellertäviä niin kuin jotkut vaaleat taljat ovat). Tämänhetkisestä tilanteesta en kyllä uskalla mennä sanomaan.

  • C. and the city

   Oi, hei kiitos paljon vinkistä! Pitääpi kurkistaa, jos löytyisi lopuillekin tuoleille jotain ihanan pehmeää :)

 • Jenni/Big Mama's Home

  Kivalta näyttää, kuten aina. ;) Mun sydän sykkii aina yhtä kiivaasti, kun näen tuon kattokruunun. <3 Siinä missä homevialaura on tuolinaisia, minä olen ihan ehdottomasti valaisimien perään. Jonain päivänä minullakin on tuo kattokruunu.

  • C. and the city

   Voi kiitos Jenni :)

   Ja hmm, tästä tulikin mieleen – minkä perään minä olen sisustuksen suhteen…? Pitääpi pohtia! Laura on kyllä NIIN tuolinaisia, se on ihan selkeetä :D

 • Elisa

  Moikka! Mulla tuli heti mieleen, että laittakaa matto ruokailuryhmä alle, tulee aivan uskomattoman paljon pehmeyttä ja kodikkuutta. Helppo muutos, kesän tullen maton voi halutessaan rullata pois niin ilme taas keventyy! Miettikääpä tätä vaihtoehtoa. :) Itse teimme saman ja voi kuinka jalat tykkää pehmoisesta ja lämpöisestä jalan alla pöydän ääressä istuskellessa!!!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee