Tupaantuliaisten vieraskirjoituksia

Aww, miten ihanaa olikaan tupareiden jälkeen löytää postauksen kuin toisen rakkaiden bloggaajakolleegoiden blogeista :) Itse en tosiaan ennättänyt illan aikana juurikaan kuvia nappailla, niin on sitäkin mukavempaa löytää hieman todistusaineistoa juhlatunnelmista ystävien silmistä katsottuna. Kuten tämän postauksen upeat kuvat juhlaväestä, jotka lainasin Adalmina´s Secret -blogin Smile there´s… -postauksesta. Kettukamuni oli muuten ainut joka jäi pilkkuun (illan viimeisiin hitaisiin tai mihinlie valomerkkiin?) asti!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tarkempaa kuvaa alkuillasta löytyy taas In my ballerines -blogin Char & tyylikkäimmät tupaantuliaiset -postauksesta. Haluan vielä tätä kautta sanoa Maijalle ison KIITOKSEN kaikesta avusta – ja erityisesti kotona leivotuista marengeista! Olette Karolinan ja Teljänneito-blogin Jessican kanssa korvaamattomia! Ja apua, en kestä mitä Inspired by love -blogin Sanna kirjoitti Inspired by Char -postauksessaan… :´) Miten iso vaikutus yhdessä blogilla voikaan olla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ainut joka kuvasi myös vaatehuoneen kenkähyllyä (;)) oli tottakai Private Blend -blogin Mikko Hemma hos Char -postauksessaan! Tiedättekö muuten, että aikoinaan käyttöön ottamani #hemmahoschar hashtagi on Mikon keksimä, samoin kuin minun ja Adalminan #vanhatketut. Tuosta puheenollen, ette ikinä arvaa mitä sain Mikolta tuparilahjaksi… ♥ Voin kertoa sen verran, että sillä on h-ä-n-t-ä! Kiitos vielä kaikille vieraille mitä hauskimmasta illasta!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*