Mistä niitä pikkumustia löytyy?

…esimerkiksi ihka omalta osastoltani Boozt-verkkokaupassa, nimittäin Boozt ♥ Char * -osastolta ;) Kyllä, jatkossa löydätte kaikki suosikkini muodin ja asusteiden kuten kenkien sekä laukkujen osalta kätevästi yhdelta ja samalta osastolta! Ei kai sitä ihan joka päivä voi sanoa, että on avattu oma minishop yhteen suosikki verkkokaupoistani…

Vinkkinä vielä jos ostoksille päädytte, että tänään päättyy heidän pääsiäislahjansa: EGGstra koodilla saatte 20 euron alennuksen vähintään 118 euron arvoisesta ostoksesta ja kyseinen lahjakoodi koskee suloisesti pääsiäismunalla merkittyjä tuotteita, joita itsekin osastolleni valitsin:

CC_Boozt

Eikä ne mieluisat verkkokauppavinkit muodin osalta siihen jääneet, vaan suosittelen myös kurkkaamaan Nelly.comissa Designers * -osaston sekä Elloksen yhteistyön Sex and the city -sarjasta tunnetun Sarah Jessica Parkerin kanssa Spring fever in New York * -kampanjan osalta. Jotenkin se kevätaurinko vaan tekee ihmeitä ja pikkuhiljaa alkaa jo tehdä mieli laittaa keväisempiä asuja ylleen.

Ensi viikonloppuna olisikin pääsiäisen kunniaksi tarkoitus kunnolla laittaa vaatekaapit ja vaatehuone(!) kuntoon, sekä tehdä pientä kevätgarderoobin uudistusta! Ensi viikolla koittaa nimittäin jo huhtikuu – minne tämä alkuvuosi onkaan hujahtanut?

* Sisältää mainoslinkkejä / Innehåller reklamlänkar

  • Nea

    Kivalta vaikuttaa, täytyy ryhtyä seuraamaan :) Olisin vielä tiedustellut, mistä teidän olohuoneen matto on ostettu? Kaipailen samalaista omaan kotiin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee