Ikea Bestå-kaapin uusi paikka

Siinä se on – lipasto, jonka melkein meinasin laittaa jo myyntiin. Sänkyäni vastapäätä löytyy pieni seinänpätkä kahden suuren peilioven välistä, ja 120 cm leveä Ikea Bestå-kaappi sujahti siihen täydellisesti! Ihan keskellä ovia ei ole, sillä vasemmalta puolelta löytyy pistoke, mutta se ei haittaa. Kaapin ovet ovat korkeakiiltoisen valkoiset, jalat mahdollisimman yksinkertaiset ja päältä löytyy vielä tasoa mukavasti suojaava lasilevy.

Joku jo kyselikin mistä kaapin päällä olevat tuotteet ovat peräisin ja siitä löytyy niin Tukholman Fotografiskasta ostettu printtiä (suosikki printtini ikinä muuten – Anders Petersenin!), Iittalalta aikoinaan blogiyhteistyön merkeissä saatu valkoinen 600 mm korkuinen Lantern-valaisinta kuin matkoilta roudaamiani japanilaisen Mujin-säilytyslaatikoita koruille:

Char and the city - Ikea, Bestå -lipasto

Char and the city - Ikea, Bestå -lipasto

Char and the city - Ikea, Bestå -lipasto

Char and the city - Ikea, Bestå -lipasto

Char and the city - Ikea, Bestå -lipasto

Char and the city - Ikea, Bestå -lipasto

Char and the city - Ikea, Bestå -lipasto

Nuo säilytyslaatikot ovat ihan maailman parhaita ja kiitänkin itseäni, että olen niitä aina matkalaukussani jaksanut kotiin asti kantaa. Ja lisäksi sopii hyvin teemaan – suuri osa koruistani on nimittäin myös matkan päältä ostettuja :) Matkamuistoja ikään kuin. Vaikka löytyy sieltä niin Efva Attlingiltä kuin Gauharilta blogin kautta saatuja ihanuuksia…

Korurasioiden viereltä löytyy vielä Riviera Maisonin kaksikerroksinen lasitarjotin, johon niin hajuvesipullot kuin tuoksukynttilät sopivat hyvin. Ja kynttilöistä puheenollen sain jouluna (ja jäähyväisinä) maailman ihanimman lahjan Homevialauralta – täydellinen lasikansi kynttilälle! Maailman ihanimman kortin kera. Arvaa itkinkö v ä h ä n vaan kun sen kotosalla luin… Onneksi näemme pian!

 • Iina

  Kävipä hyvin, ettet laittanut tuota lipastoa myyntiin. Se nimittäin sopii tuohon seinustalle oikein hyvin! Mainitsit, että lipasto on kahden peilioven välissä. Tässä kuvassa ei peilejä kuitenkaan näy, joten minua jäikin kiinnostamaan, että millaiset peilit ovissa on. Voisitko joskus kuvata ne? Itselläni on asuntoni neliöt nimittäin aika hyvin käytetty, enkä ole saanut kokovartalopeiliä sopimaan mihinkään ja jäinkin miettimään voisiko sellaisen saada oveen…Kuvissa näkyvistä koruista tuli mieleeni, että haluaisitko joku kerta esitellä meille lukijoille kaikki korusi (tai lempikorut) ja niihin mahdollisesti liittyvät tarinat? Itsekin olen aikamoinen koruharakka, joten koruista olisi kiva kuulla lisää :)

 • Sandy S

  Kiitos vaan vinkistä jonka joskus jo aikoja sitten blogistasi luon noista Mujin säilytyslaatikoista ja joita vinkin perusteella keksin itsekin Tukholman reissulta raahata. Ne on ihan parhaita! Onko muuten Bestån jalatkin Ikeasta? Meillä kun on peruspyöreät jalat, jotka ei oikein silmää miellytä…

 • Jilli/Big Mama's Home

  Tuo printti on aivan ihana. Itse kaipaan juuri nyt mustavalkoisia valokuvia seinille. Osa voisi olla omia valokuvia, mutta osa taas hyvinkin jostain muualta.

 • Iina

  Eilisen viestini jälkeen tajusin, että tarkoitit varmaankin peiliovilla pariovia. Johtuneeko ruotsinkielisyydestäsi ja ajatusvirheestä, itsehän puhuin kommentissani myös lipastosta vaikka tarkoitin kaappia. Näitä siis sattuu! Voit siis ohittaa kysymykseni peileistä, koska ne eivät nyt liittyneetkään asuntoosi tai tähän postaukseen. Koruista kuulisin kuitenkin edelleen. Myös kysymyspostaus olisi kiva. Mukavaa kevään jatkoa! :)

  • Satu T

   Peilioveksi sanotaan ovea, joka on kehyslistoilla jaettu osiin eli ns. peileihin. Peiliovessa ei siis useinkaan ole oikeasti peiliä. Kannattaa googlettaa kuva peiliovesta, niin pääset kärryille ?

 • Tanja

  Kaunista, ihana asunto :) Vinkkivarkaissa, sillä meillä on oman kodin piensisustaminen vielä kesken… ja täältäpä löytyikin paljon kaikkea mukavaa!!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee