Terveiset muuton keskeltä

Terveiset täältä muuttohulinoiden keskeltä! Harmikseni nyt ei löydy mitään sen mielenkiintoisempaa kuvamateriaalia, kuin muuttolattikoita yhdessä jos toisessa nurkassa. Niin vanhassa kuin uudessa kodissa. Tosin alla oleviin kuviin muuttoapuna oleva ystäväni tokaisi, ettei kyseinen näkymä ole sitä oikeaa muuttokaaosta nähnytkään :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eli näin siististi eivät edes omat muuttoni suju, vaan näkymä oli kyllä aikamoisen erilainen kun yksiön jokaikinen senttimetri oli täynnä laatikkoa, kassia ja mitälie epämääräisiä tavarakasoja. Onneks siitä vaiheesta en tallentanut kuvaa, sillä vaikka rakastan(!) muuttamista, en tällä hetkellä haluaisi tehtä tätä hyvään hetkeen uudestaan. Nyt toivon vaan, että kaikki omaisuus kohta jo olisi yhden katon alla!

  • aiai

    Jaksa vielä vähän!

  • Jilli/Big Mama's Home

    Toivottavasti tavarat ovat jo yhdessä osoitteessa ja tosiaan, tuo näyttää melkoisen järjestelmälliseltä muutolta. Itse muutamaan kertaan muuttaneena voin sanoa, että sitä pahvilaatikko kaaosta ei kaipaa, vaikka maisemanvaihdos tekeekin aika ajoin todella hyvää. Itsekin parhaillaan kärsin pienestä muuttokuumeesta ja mietinnässä olisi uusi asunto.

  • Sipru

    Kohta voit huokaista helpotuksesta, kertoo maasta toiseen ja kolmanteen muuttanut, ja varmaan kohta viiskymmentä muuttoa sillä välinkin.. Voisin perustaa muuttofirman, koska osaan hyvin pakata ja elämä opettanut organisoimaan. Ehkä sitten yhdessä Sami Hyypiän vaimon kanssa, hänellä kun oli monista muutoista samankaltaisia ajatuksia mielessään. Muutto puhdistaa niin asunnon, kuin oman mielenkin. :) Jään innolla odottamaan seuraavia kotipostauksia.. mutta älä ota siitä turhia paineita. Sinulla oli siellä ihanassa yksiössä samanlainen tapa piilotella wc-paperirullia. ;) Onnea ja ilosta mieltä uuteen kotiin!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee