#hemmahos -sarja jatkuu

Tänään jatkuu #hemmahos -postaussarja, jossa vierailen ystävieni kotona nappailemassa hieman sisustuskuvia. Ensimmäisenä vuorossa oli entisen kämppikseni Sohvin upea pariisilaiskoti #hemmahossofie -postauksen muodossa, mutta tällä kertaa pysyttelen ihan lähikulmillani. Pääsette nimittäin tänäiltana kurkistamaan parhaiden ystävieni kaupunkiasuntoon Lönnrotinkadulle:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja, #hemmahosserien fortsätter! I första inlägget fick ni kika in hos min f.d. roommate Sofie som bor i kärlekens stad Paris i #hemmahossofieinlägget, men denhär gången tänkte jag stanna lite närmare… Ni får nämligen ikväll en liten rundtur till mina bästa vänners lägenhet som ligger centralt belägen på Lönnrotsgatan här i Helsingfors!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*