Muuttomyynti alkoi!

Nyt se alkoi. Muuttomyynti nimittäin! Ei siinä muuta kuin kliketi klik suoraan Facebook Muuttomyynti-kansioon! Muuttomyynti toimii siis nopeat syövät hitaat periaatteella ja tuotteiden nouto on Ullanlinnan Pietarinkadulta tammikuun loppuun mennessä, jolloin muuttokuormani lähtee muille maille. Yritän mahdollisimman pitkältä välttää postitusta nyt muuttokiireiden alla… Huh!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu är det dags för lite flyttförsäljning på bloggens Facebook-sida! Det är först till kvarn som gäller och eftersom jag försöker undvika att springa av och an till posten nu under flyttstressen, så gäller det även att söka produkterna från Petersgatan i Ulrikasborg. Ja och under januari-månad, för sedan åker jag och mitt flyttlass iväg! Suck.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*