Miltä sinun Presidentti 3D-kahvirasiasi näyttäisi?

Kuten ehkä tiedättekin olen kaiken maailman säilytystuotteiden innokas käyttäjä ja tapana onkin keittiön puolella siirtää kuivamuonat kaupan pakkauksista sisustukseen paremmin sopiviin säilytysrasioihin. Tähän hassuun tapaan liittyen sain sopivasti kahviaiheisen haasteen Pauligilta blogiyhteistyön merkeissä suunnitella omannäköisen 3D-kahvirasian.

Heidän sivustollaan voi nimittäin osoitteessa www.paulig.fi/presidentti3d suunnitella oman Paulig Presidentti –kahvirasian, jonka voi sitten tilata 3D-tulostuksena niin itselleen kuin vaikka lahjaksi. Ja mitä parasta, parhaimpien designien tekijät voittavat itselleen maksuttoman 3D-tulostuksen (arvo noin 300 €), eli rohkeasti vain kokeilemaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sivustolta löytyy kätevä suunnittelutyökalu: Luo oma Presidentti-kahvirasia, jolla voi helposti muokata valmiita pintakuvioita, ladata oman kohokuvion tai vaihdella valmiita elementtejä. Itse ihastuin kovin timanttimaiseen pintankuvioon, eikä varmasti ole yllätys, että väriksi valikoitui tyylikkään mustan sijaan aina yhtä raikas valkoinen.

Koska tyylini menee vähemmän on enemmän kaavan mukaan, en halunnut kauniin kohokuvion lisäksi rasiaan muuta. Käytännön syistä lisäsin kuitenkin vielä kapealle sivulle yhden ympyrän, hieman kuten kahvikupin korvan. Siihen saa niin klipsillä varustetun kahvilusikan kiinni tai vaikka roikotettua kahvipurkin keittiönseinässä olevaan koukkuun!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lupaan esitellä kahvirasiani paremmin, kun saan sen itselleni valmiina 3D-tulosteena. Sitä odotellessa voitte käydä antamassa äänenne Facebook-tykkäyksien muodossa mielekkäimmälle kahvirasialle Galleria-sivustolla 12.10. asti. Raati valitsee eniten tykkäyksiä saaneista kahvirasioista 25 parasta jotka voittavat itselleen maksuttomat 3D-tulostukset!

Niin ja tuo oma rasiani löytyy numerolla 844 ja sitä ja muiden bloggaajien suunnittelemia kahvirasioita voi äänestää 30.9. asti! Ja niin kannattaakin tehdä, sillä eniten tykkäyksiä saanut bloggaaja saa myös ilmaisen 3D-tulostuksen jaettavaksi blogiinsa ;)

Yhteistyössä: Paulig

 • Timo

  Sen verran täytyy korjata, että käsittääkseni 25 tykätyintä kahvilaatikkoa ei automaattisesti voita, vaan arvovaltainen raati valitsee tykätyimmistä ne 25 voittajaa. Eli ehkä voittajat valitaan vaikka top-50:stä tai top-100:sta, mutta tämä on tietenkin puhdasta arvailua. Varmaankin haluavat näin karsia pois ne härskit, teknisesti mahdottomat, ja muuten vaan ala-arvoiset viritykset.

  Sinun designisi ongelma on mielestäni liiallinen yksinkertaisuus. Voisin kuvitella raadin valitsevan omaperäisiä ja monimutkaisia teoksia, jotta tämän 3D-homman koko potentiaali tulisi paremmin esille. Vaikka laatikkosi on ihan hieno omassa yksinkertaisuudessaan, sen tekemiseen kuluu aikaa kirjaimellisesti 10 sekuntia, mikä ei voi olla hyvä asia. Mielestäni sinun kannattaisi hieman muokata teosta esimerkiksi lisäämällä siihen joku oma kuva.

  Mainostan tässä lopussa vielä omaa designiani, jota kaikkien kynnelle kykenevien kannattaa käydä välittömästi tykkäämässä: http://presidentti3d.paulig.fi/gallery/747

  Kekkosen 3d-pää ”upotettuna” tuohon kahvilaatikkoon olisi ollut aika kova sana, mutta se ei ikävä kyllä onnistut tuolla työkalulla.

  • Char

   Hei Timo

   Kiitos korjauksesta, eli tosiaan raati valitsee tykätyimpien kahvirasioiden joukosta 25 kpl jotka voittavat 3D-tulostukset itselleen! Tässä vielä ote kilpailun säännöistä:

   ”Äänestys tapahtuu Facebookin tykkäystoiminnolla kampanjasivulla olevassa galleriassa. Valintaraati käy eniten ääniä saaneet työt läpi ja valitsee tulostettavat kahvirasiat (25kpl, yhden rasian arvo noin 300 euroa). Työt käydään läpi niin, että ne ovat teknisesti tulostettavissa sekä hyvän tavan mukaisia. Äänet ovat ensimmäinen valintakriteeri, toisena on valintaraadin oma arvio. Raati pidättää kaikki oikeudet lopullisen valinnan tekoon.”

   http://presidentti3d.paulig.fi/about

   Tiedän, tyylini on todella yksinkertainen, mutta niin se vaan on :) Työni kohdalla näkyykin miten säädin: ”Rakenteen muokkaukseen käytetty aika 428 s, osoittimella sohittu 518 kertaa, 30 koristetta kokeiltu, 6565 pistettä kokonaisuudessa” mutta eih, lopulta kuitenkin päädyin ensin kokeilemaani todella yksinkertaiseen lopputulokseen…

   Mutta mahtavaa nähdä mitä te taas keksitte ja vapaasti saa linkitellä ja mainostaa omia töitään täällä kommenttiboksin puolella!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee