15 minuutin arkimeikin luottotuotteet

Ajattelin jakaa teille heti näin maanantain kunniaksi muutaman tuotevinkin, jotka tekevät ainakin omista arkiaamuistani hieman helpompia. Koska olen tunnetusti salamannopea aamuisin töihin lähtiessäni (ja myös juhliin laittautuessa tilanteen niin vaatiessa), esittelen teille muutaman luottotuotteen, josta en enää muuhun vaihtaisi. Ja samalla kysyä myös teiltä apua muutamaan tuotteeseen, joista en ole vielä löytänyt sopivaa luottotuotetta meikkipussiini!

Olen meikatessa aikamoinen sekakäyttäjä – luksuskosmetiikasta markettituotteisiin, ja heitetään sekaan vielä luonnonkosmetiikkaakin. Toiveissa olisi siirtyä yhtä enemmän luonnonkosmetiikkaan, mutta kestää hetki löytää korvaavat tuotteet nykyisille lemppareilleni.

Char and the city, arkimeikki - Lumene, Chanel, Zuii

Char and the city, arkimeikki - Lumene, Chanel, Zuii

Char and the city, arkimeikki - Lumene, Chanel, Zuii

Luonnollinen pohja meikille

Yksi luonnonkosmetiikkatuote (luomusertifioitua 100% luonnonkosmetiikkaa), joka on ansainnut paikan meikkiarsenaalissani on blogin kautta kokeiluun saamani Zuii Foundation Primer meikinpohjustusvoide –  se sisältää kasvojen ihoa rauhoittavaa ja kosteuttavaa ruusuvettä, kamomillaan, aloe veraa ja kehäkukkaa. Ihan täydellinen valinta kuivalle talvi-iholleni!

Mattainen meikkipohja 

Ns. markettituotteista olen käyttänyt Lumenen meikkivoiteita jo monen vuoden ajan ja viimein päätynyt Matte-meikkivoiteeseen * (nyt alessa -25 %) sävyssä 2 Soft Honey, sillä se oikeasti pitää ihoni mattapintaisena aamusta iltaan! Ennen käytössäni oli Blur-meikkivoide (nyt alessa -25 %)*, ja vaikka se muuten oli aivan mielettömän ihana tuote, kaipasin nyt talvikauteen hieman mattapintaisempaa lopputulosta. Kesällä meikkivoidemakuni on hieman erilainen – CC-meikkivoide * (nyt alessa -25 %) on lomalempparini!

Samettiset puuterit

Viimeistelen aina meikkipohjan kevyesti irtopuuterilla taputellen. Kotosalla käytän usein Chanelin irtopuuteria (tai yritän säästellä sitä lähinnä juhlakäyttöön), mutta meikkipussissani sen sijaan seilaa mukana yhtä hyväksi toteamani Lumenen Nordic Chic -irtopuuteri (nyt alessa -25 %)*, ja kannan aina pienessäkin käsilaukussa mukanani saman merkin Nordic Nude Air Light -puuteria (nyt alessa -30 %)*

Char and the city, arkimeikki - Lumene, Chanel, Zuii

Char and the city, arkimeikki - Lumene, Chanel, Zuii

Char and the city, arkimeikki - Lumene, Chanel, Zuii

Vinkit varjostukseen ja korostukseen

Talven toivelistalla olisi löytää hyvä varjostus- ja korostuspaletti, ja tässä kohtaa kaipailisin teiltä vinkkejä! Mikä on teidän mielestä paras contour & highlight -paletti? Olen kuullut hyvää esim. Nyxin Contour & Highlight Pro Palette -puuteripaletista (nyt alessa -25 %)*!

Se täydellinen kulmakynä

Olen viime vuosina käyttänyt yhtä jos toista kulmakynää ja ollut ihan tyytyväinen, mutta nyt vihdoin törmäsin tuotteeseen jonka sain kokeiluun blogini kautta, josta olen ihan myyty. Nimittäin Zuii Organic Eyebrown Definer sävyssä taupe. Se on ihan täydellisen muotoinen ja tarpeeksi viileän sävyinen, että jopa minä saan sillä kauniin muotoiset ja runsaat kulmat luotua!

Kissamainen rajaus – yhdellä vedolla

Olen ollut nestemäisen eyelinerin ystävä ihan siitä asti, kun aloin meikkaamaan. Itselläni on sen verran pienet silmät, että tykkään vetää eyelinerillä hieman kissamaisen rajauksen, sillä se tuo silmilleni kauniin muodon ja hieman tekee niistä suuremmat näköiset. Tässä olen luottanut Lórealin Super Liner Perfect Slim -eyelineriin * (nyt alessa -30 %) jo vuosikausia. Se maksaa muuten nyt alen myötä vain 7 euroa, ei hullumpaa!

Char and the city, arkimeikki - Lumene, Chanel, Zuii

Char and the city, arkimeikki - Lumene, Chanel, Zuii

Char and the city, arkimeikki - Lumene, Chanel, Zuii

Nude & smokey eye -luomiväripaletti

Myös luomivärien osalta ei ole yhtä oikeaa, mistä en muuhun voisi vaihtaa. Matkakoossa käytössä on Viva la Divan pieni Nudie Matte -paletti (nyt alessa -25 %)*, mutta arkikäyttöön kaipaisin hieman suurempia nappeja. Ja sävyjä ei tarvitse olla monia – nudesta silmämeikista viikonloppumenojen smokey eyehin, eli vaaleista ruskeiden kautta mustaan!

Etsinnässä täydelliset nudehuulet

Huulipunat ovat sellainen asia, että palaan kokeilu toisensa jälkeen aina Macin puniin. Nyt käytössä on lentokentältä ostamani Chanel Rouge Allure (168), mutta sekään ei ole se täydellinen nudepuna… Seuravaksi kiinnostaisi kokeilla mineraalimeikkimerkki Youngbloodin Barely Nude -huulipunaa (nyt alessa -25 %)* ja mietin, olisikohan jollain teistä kokemusta siitä? Tai nudepunaa joltain luonnonkosmetiikkamerkiltä, mitä voisitte suositella?

Valovoimainen huulikiilto

Mattapunan päälle levitän usein ulos lähtiessä vielä huulikiiltoa (se puuttuu huulista näissä kuvissa) ja ehdoton suosikkini on Lumenen Nordic Seduction Silky Lip Fluid -huulikiilto (nyt alessa -30 %)* (sävyssä 2 Shine). Se on jotenkin mukavan kevyt, eikä liian tahmainen. Ja sävy oikein hohtaa nimensä mukaan valoa huulille!

Char and the city, arkimeikki - Lumene, Chanel, Zuii

Char and the city, arkimeikki - Lumene, Chanel, Zuii

Char and the city, arkimeikki - Lumene, Chanel, Zuii

Postauksen kuvissa näkyvää meikkiä en ole mitenkään tämän postauksen kuvia varten meikannut, ja sen ehkä huomaakin. On oikeasti se alle vartin arkimeikki, joka hätäisesti kyseisenä aamuna nassuuni aika huolimattomasti lättäsin. Kuten oikeassa elämässä, arjessa, kiireessä. Tarkoitus ei ollut alunperin edes esitellä omaa nassuani, vaan tuotteita, mutta ehkä teillekin kiva nähdä, miltä ne nassussa oikeasti näyttävät.

Tässä vielä kootusti tuotelistaus:

Meikinpohjustus: Zuii Foundation Primer
Meikkivoide: Lumene Matte * -25 %
Irtopuuteri: Chanel & Lumene Nordic Chic-25 %
Puuteri: Lumene Nordic Nude Air Light-30 %
Varjostus & korostus: toiveissa Nyxin Contour & Highlight Pro Palette-25 %
Kulmakynä: Zuii Organic Eyebrown Definer
Eyeliner: Lórealin Super Liner Perfect Slim * -30 %
Luomiväri (matkakoko): Viva la Diva Nudie Matte-25 %
Huulipuna: Chanel Rouge Allure & kokeiluun Youngblood Barely Nude-25 %
Huulikiilto: Lumene Nordic Seduction Silky Lip Fluid-30 %

* Sisältää mainoslinkkejä / Contains ad-links