Äitibloggaajan asukuvahaaste

Äitibloggaaja saattaa joskus yrittää ottaa asukuvia blogiaan varten. Hänen housuissaan saattaa olla jauhoinen kädenjälki ja neuleessaan kaakaotahra, mutta ulkovaatteet antavat illuusion siististä ihmisestä. Ainakin ennen kuin kaulahuiville putoaa jotakin taaperon eväistä. Näissä tilanteissa on neljä todennäköistä tilannetta, jotka toistuvat ja vähän myös haastavat kuvaushetkeä. Eilen muistin, mistä nämä tilanteet ovat, joten jaan kuvatodisteet teillekin.

  1. Äitibloggaajasta ei saa kokokuvaa, sillä taapero ei suostu lopettamaan halaamista. Tässä vaiheessa kannattaa siis napsia puolikuvat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2. Äitibloggaaja näyttää kuvassa ihan hyvältä, mutta taustalla pönöttää taapero. Asetelma on kuin kauhuelokuvasta, jossa seuraavassa kuvassa taustalla seisova tyyppi on aina muutaman metrin lähempänä. (Tosin lopuksi se vain halaa.)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. Äitibloggaaja syöksyy kesken kuvauksen pois kuvasta, sillä taapero tekee jotakin epäilyttävää tai yrittää jopa karata pois näköpiiristä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. Äitibloggaaja katsoo pois kamerasta. Näitä kuvia on suunnilleen puolet kuvasaldosta, sillä 2.5-vuotiasta ei vaan voi jättää vartioimatta. Onneksi kuvaajakin vahtii ipanaa, itselaukaisinta käytettäessä tämä touhu on vieläkin sekavampaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Psst! Ne lopulliset eli ns. onnistuneet kuvat näkee täältä! ;)