• Maitoviiksi

  Ihana, että saitte hetkeksi hoitoapua. Lapsen sairastelu on kyllä kurjaa ja hankalaa monessakin mielessä. Tsemppiä teidän arkitaisteluunne! <3

  • Iina / MouMou

   Hankaloittaa kyllä yllättävän paljon arkea. Onneksi on mummut/mummot/mummit! <3

 • JohannaS

  Oi tuo valmiiseen ruokapöytään on niin <3 uskomatonta kuinka paljon aikaa menee ruuanlaittoon ja itsestäni tuntuu välillä että se on lapsilta pois kun: "odota hetki, nyt äiti pilkkoo/kuorii/paistaa" ym. Tsemppiä uuteen arkeen ja toivotaan, että sairastelut helpottaa.
  Meillä äideillä taitaa olla selkäytimessä taito potea aina huonoa omaatuntoa jostain :D varmasti lukijat ymmärtää, jos on kaksi blogia, yksi 3v, uusi työpaikka jne pyörityksessä, jos on välillä vähän hiljaisempaa :) olet super!

  • Iina / MouMou

   Joo, mulla on AINA morkkis jostakin. Ihan koko ajan! :D <3

Toimitus suosittelee

>