• johannas

  Mä niin tykkään näistä reiman kengistä, mutta niissä on yks perustavanlaatuinen ongelma 💔 Koska noi pohjat on tasaset, niin haalarin lenksut ei pysy sielä kengän alla, vaan ne lähtee omille teilleen joka ulkoilulla ja pultut nousee polviin 😭
  Ja meillä siis on ollut reimalta lenkkarit, nää vk-kengät ja talvikengät, ja kaikissa tää sama vika 😐 Nyt tekis mieli lähtee kenkäkaupoille, kun tytöllä meinas jo itselläkin mennä hermot kun pultut on aina huonosti puistossa. Mutta muuten ovat kyllä mukavan oloiset jalassa ja pitävät varpaat kuivina…

  • Iina / MouMou

   Joku muukin sanoi tuosta joskus! En oo kiinnittänyt huomiota ollenkaan, mutta nyt, kun ulkohousut otetaan käyttöön, täytyykin ottaa tuo tarkkailuun. :)

 • n

  Kiva kuulla näistä kokemuksia. Järkyn kalliit ovat mutta niin kai nämä kaikki goret on… ei kai se auta kuin tilata nuo uudet kuusivuotiaalle. Hirvittävän hintaiset tosiaan uutena mutta kun käytettynä ei tärppää ja kyllä nämä jo tarvitsisi! Olen niiiiin myöhässä TAAS tänäkin vuonna, kaikki alevärit koossa 28 oli menneet jo aika päiviä sitten siinä vaiheessa kun heräsin tähän. Hohhoijjaa. Ehkä ensi vuonna muistan ajoissa…

  Nämä siis eskarille ainoat järkevät, koska ulkonäkö miellyttää kriittistä lasta mutta toisaalta ominaisuudet minua. Olisi meillä yhdet gorevikingit, mutta ovat kuulemma rumat ja painavat. Enkä minäkään pidä rumia kenkiä niin en pakota lastakaan pitämään. Ja painavathan ne on, ei siitä mihinkään pääse.

  • Iina / MouMou

   Ne on kyllä tosi kalliit täyteen hintaan. Mä ostan aina vanhoja kausia tai odotan jotain superalekoodia Reiman vaatteisiin ja kenkiin.

   Hyvä kyllä, jos kengät miellyttävät teitä molempia. Se ei todellakaan lapsen kanssa ole itsestään selvää. :)

Toimitus suosittelee

>