• Mannamaria / playfulbus

  Mulla on taipumusta samanlaiseen panikointiin mutta olen tietoisesti tehnyt töitä päästäkseni eroon siitä. Erityisesti raskaudet on opettaneet, että on parempi yrittää nauttia siitä raskaudesta ja vauvasta kuin panikoida kaikkea, mikä voi mennä pieleen. Silloin oli jotenkin tosi raskasta mutta pikkuhiljaa helpottaa, kun itsevarmuutta tulee lisää.

  • Iina / MouMou

   Vauvavuosi oli kylä ihan paniikkia. Nyt, kun sanoit, niin itsekin olen siitä onneksi jo rauhoittunut. :)

 • susu

  Olen jo tottunut siihen että täällä elelee ”puolikas” Iina, ei koko elämää tarvitse täällä jakaa jos siltä tuntuu. Mä ymmärrän :) Ja jos haluu, kertoilee sitten jälkikäteen.

  mä oon kans sellainen panikoija, yleensä edellisenä iltana yönä panikoin, näen painajaisia ja nukun huonosti jos jotain jännää, uutta tulee vastaan. Mutta iän tuomalla varmuudella vähentynyt tai en ainakaan näytä sitä kuin lähimmille. Otan elämän vastaan niinkuin se tulee. piste. Nyt lähti jälleen mun blogi määräämättömän pitkäksi aikaa lomalle.. että katsotaan kun tulee oikeesti aikaa kirjoitella.

  Varmaan sitten kun älypuhelimet menee pois muodista niin se ei kasva mun käteen kiinni…

  • Iina / MouMou

   Ai, se meni nyt sitten. Oikea päätös, jos siltä tuntui. <3

   Tuntuu kyllä siltä, että ikä auttaa tähänkin "vaivaan". :)

 • Saara

  Mä en ole koskaan ollut mitä jos-ihminen vaan teen vähän liikaakiin sitä ja tätä vailla huolta seuraamuksista. Olisi itse asiassa hyväkin asennoitua siten, ettei kaikki suju suunnitelmien mukaan, koska niin käy aika usein… Turhaan ei kuitenkaan kannata asiota murehtia :) sehän on niin, että jos murehtii etukäteen, murehtii samat asiat kahteen kertaan.

  • Iina / MouMou

   Joku kultainen keskitie olisi kiva. Sillä on vaan kovin vaikea pysyä. :)

 • Camilla

  Samaistun! Oon huomannut, että mitä useimmin vielä vähän uudesta/epävarmasta/tulevasta asiasta menee huutelemaan, niin sitä varmemmin se menee aina vituiksi! :D Jos ilmoitan olevani ihastunut, se juttu takuulla kariutuu heti seuraavalla viikolla. Tai viimeeksi, kun huutelin lähteväni reissuun, olinkin sairaalassa, enkä lentokoneessa. :D Näitä vastaavia outoja juttuja on tapahtunut viimeaikoina paljonkin, joten jatkossa olen varmaan hiljaa asioista. haha.

  Myönnän varsikin suhteiden alussa olevani samanlainen, mikäli tulee riitaa. Tuntuu, että kaivaudun jonnekin omaan hiljaiseen suojakuplaani, koska pelkään, että kaikki kaatuu siihen yhteen riitaan. Joka on hyvin hölmöä, koska jos suhde ei pientä riitaa kestä, niin eipä sillä ole tulevaisuuttakaan.

  Ja hei, sä et ole tilivelvollinen kenellekään! <3 Älä avaudu julkisesti asioista, joita epäröit, jos ei siltä tunnu.

  • Iina / MouMou

   Hei, just noin! Mikseihän sitä oma pää suostu toimimaan loogisesti. Ollaan me outoja! :D

 • Mari

  Minä! Ja onpa muuten pirun ärsyttävää, ku ei voi heittäytyä elämään täysillä, ku aina on joku ”mitä jos..” meneillään. Olen yrittäny kiinnittää tähän enemmän huomiota ja päästä eroon koko touhusta. Tuskin onnistunee täysin koskaan :D

  • Iina / MouMou

   Mutta onneksi helpottaa ajan kanssa. Edes vähän. :)

 • Sofia

  Mä sulkeudun myös kun ahistaa ja jännittää. Uus työ ja kotipaikka pelotti hirmuisesti. Nyt takana viikko töissä ja mietin edelleen miten sopeudun. Ehkä se tästä.. Onneks ton sulkeutumisen tiedostaa itse, niin helpompi yrittää päästä siitä pois.

  • Iina / MouMou

   Just niin! Ja osaa kertoa uusille ystäville, että on tällainen höpsö, etteivät ihmettele. :)

 • Jenni S. | big mamas home

  Minäkin panikoin. Ja paljon. Minun paniikkini yleensä vain näkyy päättömänä, loppumattomana höpötyksenä. Olen joutunut pariinkin noloon tilanteeseen juuri jännityksessä suoltamani sopotuksen vuoksi.

  • Iina / MouMou

   Se höpötys lienee myös turvarefleksi. Mulle käy joskus samoin. <3

 • Maitoviiksi

  Itse ihan samanlainen panikoitsija olen. Keväällä vaihdoin lennosta työpaikkaa, muutimme uudelle paikkakunnalle ja lapsi meni hoitoon. Oli myöhemmin vähän selittelemistä ihmisille, kun en halunnut kertoa kuin läheisimmille etukäteen, jos jokin osa kuviosta ei olisikaan toiminut.
  Mutta tsemppiä muutokseen! Toivotaan, että kaikki sujuu hienosti ja muista hengittää! <3

  • Iina / MouMou

   Huh, joku muukin! Mua lähinnä pidetään outona, joten on kiva, että samanlaisiakin löytyy. <3

Toimitus suosittelee